Gülerçinliler iftar yemeğinde buluştu

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji'nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği önceki akşam okulda düzenlendi. Düzenlenen iftara okulun kurucusu Sait Bülent Gülerçin ve eşi Deniz Gülerçin, Okul müd

Çerkezköy 22.05.2019 17:55:00 0
Gülerçinliler iftar yemeğinde buluştu

Önceki akşam okulda düzenlenen iftara okulun kurucusu Sait Bülent Gülerçin ve eşi Deniz Gülerçin, okul müdürü Ömer Kürkçü, öğretmenler, personeller ve aileleri katıldı. Okulun Kurucusu Sait Bülent Gülerçin, her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdikleri iiftara katılan tüm öğretmenlere, personellere ve ailelerine teşekkür etti.

 

 HUZUR İÇİNDE GEÇTİ

 

Bu yıl da geleneğin bozulmadığı kaydeden Okul Müdürü Ömer Kürklü “ Gülerçin Koleji ailesi olarak Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte solumak, birlik beraberlik duygularını pekiştirmek adına kolejimizde çalışan personel ve ailelerine düzenlemiş olan geleneksel iftar yemeğimizde bir kez daha bir araya geldik. Kurucumuz Sait Bülent Gülerçin ve eşleri Deniz Gülerçin’in katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğimiz bir aile olmanın sıcaklığı ile  huzur içinde geçti. Paylaştıkça bereketlenen bu ayda kurumumuz ile iftar sevincimizi paylaştık. Yemekte bir araya gelen çalışanlar ve aileleri sohbet etme fırsatı bulmasının yanı sıra manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği bu güzel ayda böyle bir iftar sofrasında gönül birlikteliğimizi güçlendirmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10