2 kişiyi öldüren müteahhit polise teslim oldu

Kızılpınar'da önce sıvacılık ardından müteahhitlik yapan Metin Çiftçi (36) adlı kişi dün gece kendisi gibi inşaat işleriyle uğraşan Fesih Yıldız ile Dursun Arslan'ı alacak verec

Çerkezköy 23.05.2019 10:40:00 0
2 kişiyi öldüren müteahhit polise teslim oldu

Kızılpınar’da kendisi gibi inşaat işleriyle uğraşan Fesih Yıldız ve Dursun Arslan’dan alacağı olduğu iddia edilen Metin Çiftçi önce Fesih Yıldız’la buluşup konuşmak istedi. İddiaya göre ikili arasındaki sert tartışma büyüyünce Çiftçi, Yıldız’ı bıçaklayarak Kuşbahçe’de çalılık içerisine attı. Bu olaylara sebep olan diğer maktulün Çerkezköy Butçular Sokak üzerindeki bir müzikholde olduğunu öğrenmesinin ardından buraya yönelen 4 çocuk babası Metin Çiftçi konuşmak istediği Dursun Arslan’ı bıçaklayarak müzikholden ayrıldı.

İKİNCİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Dursun Arslan, aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybederken, Olay yerine polisin çağırılmasının ardından kayıplara karışan katil zanlısı, yaklaşık 1 saat sonra polise giderek teslim olup işlediği iki cinayeti itiraf etti. Dursun Aslan’ı bıçaklamadan önce Fesih Yıldız’ı kuşbahçe mevkiinde bıçakladığını söyleyen Metin Çiftçi’nin ifadesinin ardından bölgede arama yapan ekipler uzun süren aramanın ardından Fesih Yıldız’ın cansız bedenine ulaştı. Nöbetçi cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Fesih Yıldız  ve Dursun Arslan’ın cesedi ilk olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne, ardından ise İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

BUGÜN ADLİYEYE ÇIKACAK

İddiaya göre son dönemlerde maddi sıkıntıya düşen 36 yaşındaki Metin Çiftçinin kendisinden daire alıp ödemeyen Fesih Yıldız’ı ve 90 bin TL’lik hatır çeki alan Dursun Arslan’ı öldürdüğünü itiraf etti.

Cinayetleri alacak meselesi yüzünden işlediğini söyleyen Metin Çitçti’nin sorgusunun sürdüğü bildirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelinin bugün Adliye’ye çıkması bekleniyor.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10