Miniklerin mezuniyet coşkusu

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet coşkusu yaşadı. Öğrenciler drama, müzik ve dans gösterileri ile beğeni toplarken, şenlikte yaptıkları birbirinden güzel çal

Çerkezköy 24.05.2019 14:17:00 0
Miniklerin mezuniyet coşkusu

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde 55 öğrencisini mezun etti.

 

55 ÖĞRENCİMİZİ MEZUN EDİYORUZ

 

Önceki akşam okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Mezuniyet töreninde konuşma gerçekleştiren Okul Müdürü Çiğdem Aşık “ Okul öncesi eğitimini tamamlayan 55 öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunun sizlerle birlikte taçlandırıyoruz. Çocuklarımız küçük bedenleriyle, uykulu gözleriyle, bıkmadan, usanmadan ve her gün muhteşem bir enerjiyle okula koştular. Büyük bir gayret ve özveriyle çalıştılar. Okul hayatlarının en önemli adımlarından biri olan okul öncesi eğitimini okulumuzda başarıyla tamamladılar” diye konuştu.

 

KARAGÖZ ÇİFTİNE PLAKET TADİM EDİLDİ

 

Konuşmasının devamında velilere seslenen Aşık “ Çocuğunuzu bize büyük bir heyecanla, ‘acaba alışabilecek mi’ gibi kaygılarla bizlere teslim ettiniz. Bizler, emanet ettiğiniz değerli varlıklara gücümüzün yettiğince önce sevgi ve ilgimizi, daha sonra bilgimizi sunduk. Eğitim yılı içerisinde yardım ve desteklerini esirgemeyen ve çocukların eğitiminde katkıları bulunan tüm anne babalara teşekkür ediyorum” diye konuştu. Aşık konuşmasının ardından hayırseverler Serkan Karagöz ve Müjgan Karagöz’e katkılarından dolayı plaket takdim etti.

 

 

“HEPİMİZ İÇİN ÇOK MUTLU BİR GÜN”

 

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulunun ilk mezunlarını verdiğini kaydeden hayırsever Serkan Karagöz” Bugün hepimiz için çok mutlu bir gündür. Benim burada 55 tane çiçeğim, küçük kuşum var. Onlar sizin çocuklarınız olduğu kadar bizim de çocuklarımızdır. Onların sevgi dolu bir şekilde bize sarılmaları dünyanın en güzel duygusudur. Dünyanın en güzel duygusu okul yaptırmak ve bu çocuklarla birlikte olmaktır” diye konuştu. Programda günün anısına öğretmenler Didem Turkut, Selvi Engüzel, Pelin Özçelikman, Simla Arkat Cür’e plaket verildi.

 

“TEMELİMİZ SAĞLAM”

 

Öğretmenler adına konuşma gerçekleştiren Selvi Engüzel “ Çocuklarımız minicik kalplerinde taşıdıkları sevgi ve gözlerindeki ışıltıyla tanıdım. Mutluluğu birlikte paylaştık. Onların ilk öğretmenleri olduğum için inanılmaz gurur duyuyorum. İnanıyorum ki ışıklı yollarında yürürken asla pes etmeyecekler. İnanıyorum ki her şeyden önce sevgi, saygı ve merhamet duygularını onlara verebildim. Sizlerden aldığım bu emanetleri yine sizlere teslim ediyorum. Hayatları boyunca onlara sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi. Mezun öğrenciler adına konuşan İpek Turgut da, “Asla pes etmeden, yorulmadan, Atatürk’ün izinde yürüyeceğime söz veriyorum. Temelimiz sağlam. İleride hepimizin çok iyi yerlerde olacağına eminim” açıklamasında bulundu.

 

 

MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADILAR

 

Öğrenciler drama, müzik ve dans gösterileri ile beğeni toplarken, şenlikte yaptıkları birbirinden güzel çalışmaları sergileyen, tiyatro ve koro gösterileri sunan minikler performansları ile de ilgi gördü. Program sonunda marşlar eşliğinde keplerini havaya atan minik öğrencilerin mezuniyet sevincine aileleri de ortak oldu.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10