2 cinayetin zanlısı tutuklandı

Önceki gün Çerkezköy'de Fesih Yıldız ve Dursun Arslan' ı alacak verecek meselesi yüzünden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla mahkemeye sevk edilen 36 yaşındaki Metin Çiftçi tut

Çerkezköy 24.05.2019 17:28:00 0
2 cinayetin zanlısı tutuklandı

Çerkezköy Kızılpınar mahallesinde inşaat işleriyle uğraşan Metin Çiftçi önceki akşam iddiaya göre alacak verecek davası bulunan Fesih Yıldız ile buluşup kendisine ait aracıyla Kuşbahçe mevkiine gitti. Tartışmanın burada alevlenmesi üzerine Çitçi yanında bulunan bıçağı Fesih Yıldız’ın kalbine saplayarak çalılık içerisine attı. Bu olaylara sebep olan Dursun Arslan’ın Butçular Sokak’ta bulunan bir müzikholde olduğunu tespit eden Çiftçi burada da Dursun Arslan’ı bıçaklayarak olay yerinden ayrıldı. Cinayeti işledikten sonra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim olan 36 yaşındaki Metin Çitçi işlediği iki cinayeti de itiraf etti. Dursun Aslan’ı bıçaklamadan önce Fesih Yıldız’ı kuşbahçe mevkiinde bıçakladığını söyleyen Metin Çiftçi’nin ifadesinin ardından bölgede arama yapan ekipler uzun süren aramanın ardından Fesih Yıldız’ın cansız bedenine ulaşmıştı. Emniyetteki sorgusunda 36 yaşındaki Metin Çiftçi kendisinden daire alıp ödemeyen Fesih Yıldız’ı ve 90 bin TL’lik hatır çeki alan Dursun Arslan’ı öldürdüğünü itiraf etti.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Emniyetteki sorgusunun ardından dün sabah saatlerinde Çerkezköy Adliyesine çıkartılan Çiftçi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayda hayatını kaybeden Fesih Yıldız ve Dursun Arslan ise memleketlerinde son yolculuğuna uğurlandı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10