ADD üyeleri bir kez daha Dündar Orhan dedi

Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi, 10'uncu Olağan Genel Kurulunu dün gerçekleştirirken, dört dönemdir Dernek Başkanlığını yürüten mevcut başkan Dündar Orhan üye

Çerkezköy 26.05.2019 18:39:00 0
ADD üyeleri bir kez daha Dündar Orhan dedi

Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi’nin 10. Olağan genel kurulu dün saat 14.00’de dernek binasında gerçekleştirildi.

3 YILDA BİR YAPILACAK

Genel kurulda divan başkanlığına ADD Çerkezköy Şubesi eski Başkanı Ali Çevikyiğit seçilirken, katip üyeliğe de Fevzi Özbay ve Muammer Soyak seçildi. Gündemin okunup oylanmasıyla birlikte dernek başkanı Dündar Orhan kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Orhan “ Bu zamana kadar iki yılda bir yapılan seçimlerimiz bundan sonra üç yılda bir yapılacak. Mobil aidat da kaldırıldı. Aidatları bundan böyle yine makbuz karşılığında alacağız” diye konuştu.

BÜTÇCE 29 BİN 900 LİRA

Orhan’ın ardından konuşan Divan Başkanı ve eski ADD Çerkezköy Şube Başkanı Ali Çevikyiğit “ Çerkezköy şubesi 2000 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. Biz bu derneğin bir siyasi partinin ön ya da arka bahçesi olmaması için elimizden geleni yaptık” dedi. Son dönemlerde ülkenin seçimle yatıp kalktığını kaydeden Çevikyiğit “ Ortadoğu’da çok büyük olaylar oluyor. Biz seçimle uğraşıyoruz. Bazen bilinçli mi yapıyorlar diye soruyorum. Siyasilerin hiç biri “Türk’üm” diyemiyor. “Ne mutlu Türk’üm” diyerek konuşmasını tamamladı. Çevikyiğit’in konuşmasının ardından derneğin faaliyet raporu, denetleme raporu oy birliği ile kabul edilirken, tahmini bütçe 29 bin 900 lira olarak belirlendi.

YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere gidildi. Seçimlerde asil üyeliğe Dündar Orhan, Kenan Yoleri, Nurtekin Erol, Hülya İğdeli ve İlhan Temur seçilirken, yedek üyeliğe de Hakan Yeşilyurt, Bilal Sadi, Muammer Soyak, Münevver Güçlü ve Ali Çevikyiğit seçildi. ADD Çerkezköy Şubesinde denetleme kurulu asil üyeliğine Fevzi Özbay, Sinan Aksözek ve Seçkin Terek, disiplin kurulu asıl üyeliğine Aynur Tutkun, Şule Şenay ve Şaban Kardeş, genel merkez delegeliğine de Nurtekin Erol seçildi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10