Tekirdağ Sivaslılar Derneği iftarına yoğun katılım

Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği önceki akşam derneğin bulunduğu Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Çabuk Sokakta 700 kişilik iftar verdi. Derneğin düzenlediği iftar programına

Tekirdağ 27.05.2019 16:30:00 0
Tekirdağ Sivaslılar Derneği iftarına yoğun katılım

İftar programında MHP Çerkezköy İlçe başkanı Ahmet Aydeniz, İyi Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Sait Yazı,Mehmet Kar,Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Burhan Koç, Başkan Yardımcısı Osman Karadavut, Çerkezköy Yozgatlılar Dernek Başkanı Emin Sungur,Çerkezköy Tokatlılar Dernek Başkanı Bünyamin Demir, STK temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve dernek üyelere katıldı.

 

DERGİYİ DAVETLİLERE DAĞITTILAR

 

Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Yıldız, derneğin kurucu Başkanı Ercan Yılmaz ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iftara gelen davetlileri  kapıda karşıladı.  Dernek yönetimi her ay dernek adına çıkardıkları aylık 4 Eylül dergisinin Mayıs ayı sayısını davetlilere dağıttı.

 

“GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”

 

rogramda konuşan Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal  Yardımlaşma  Derneği Başkanı Ahmet Yıldız,” Tekirdağ Sivaslılar kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza katılan herkese şansım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. İftarımıza katılmanız bizleri mutlu etti. Bu iftar programımızı bundan böyle her yıl geleneksel olarak sürdürmeyi amaçlıyoruz”dedi.

 

 Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10