İmamoğlu'na destek için bankada kuyruğa girdiler

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi Çerkezköy Atatürk Caddesinde bulunan İş Bankasına giderek İstanbul Büyü

Çerkezköy 28.05.2019 18:06:00 0
İmamoğlu

Bilindiği üzere YSK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin tekrarına karar vermişti. Bu çerçevede Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nce başlatılan İmamoğlu'nun yardım kampanyasına destek çalışmasına, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı da katıldı.

 

 

BAŞKAN AKAY’DA KATILDI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Avcılar, meclis üyeleri ve partililer bugün Çerkezköy Atatürk Caddesinde bulunan iş Bankası'na giderek, İmamoğlu'nun kampanyasına destek verdiler.'Her şey çok güzel olacak' diye bankaya giden CHP’liler, Ekrem İmamoğlu'na güç vermek için İstanbul kampanyamıza para yatırdık. Bu, seçimi tekrar kazanmamız için, her şeyin tekrar çok daha güzel olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız dediler.

 

“DESTEK İÇİN BURADAYIZ”

 

Banka önünde kısa bir konuşma gerçekleştiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “ İstanbul’un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek kampanyasına hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi 31 Mart’ta İstanbul halkının teveccühüyle seçilen mazbatasını alan sayın İmamoğlu’nun hukuk ve İstanbul halkının iradesi hiçe sayılara mazbatası elinden alınmış, seçimlerin tekrarına karar verilmiştir. Bizlerde bu anlamda bu kampanyaya destek vermek amacıyla buradayız. Bu demokrasi mücadelesinin galibi sizlerin de desteğiyle bütün İstanbul olacak, Türkiye olacak. Sayın İmamoğlu olacak, her şey ço güzel olacak. Kampanyaya katılıp bizlerle birlikte destekte bulunduğunuz için örgütüm adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10