Sampi Pide iş adamlarına iftar verdi

Sampi Pide sahipleri Zafer Okan Özkan ve Ersin Deliktaş önceki akşam Çerkezköy'de ki iş adamlarını iftarda ağırladı.

Çerkezköy 28.05.2019 18:39:00 0
 Sampi Pide iş adamlarına iftar verdi

FİRMA SAHİPLERİ DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

 

Aktif  Yapı Doğalgaz ve Mühendislik ve Sampi Pide firması sahipleri Zafer Okan Özkan ve Ersin Deliktaş ve işyeri personel  Müdürü Mehmet Deliktaş, iftarda davetlileri kapıda karşılarken, iftar boyunca da tek tek ilgilendiler.

 

RAMAZAN AYI PAYLAŞIM VE CÖMERTLİK AYIDIR

 

 İftarda konuşan Zafer Okan Özkan, “Sampi Pide olarak  bu yıl bir yılımızı dolduk ve ilk iftar programımızı da bu akşam veriyoruz. Sizlerinde bildiği gibi ramazan ayı iyilik, paylaşım,kardeşlik , cömertlik ve birlik beraberlik ayıdır. Geçen hafta Aktif Yapı Doğalgaz ve Mühendislik firmamızın geleneksel iftarını vermiştik ve bu akşamda Çerkezköy’de bir yıl önce faaliyete geçirdiğimiz ve bir yılını dolduran Sampi Pide  işyerimiz adına iftar veriyoruz. Ramazan ayının birleştirici ruhuna vesilesi olmaya çalışıyoruz ve bu yılda iki işletmemizle birlikte vesile olduk. Bu yıl da düzenlediğimiz iftar programlarında tüm eş, dost ve arkadaşlarımızla, işadamlarımızla, esnaflarımızla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu akşam iftarımıza katılarak birleri onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaklaşan ramazan bayramı nedeniylede şimdiden bayramınızı da kutluyorum” dedi.

 

 

“RAMAZAN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ GÜÇLÜ OLAN KUTSAL AYDIR”

 

 Ramazan ayının sevgi,birleştirici,yardımlaşma ve paylaşım ayı olduğunu kaydeden, Ersin Deliktaş’ ta, “Öncelikle bu akşam iftarımıza katılan siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerinde gayet iyi bildiği gibi  Ramazan ayı tüm Müslüman ülkelerde insanlar arasında sevgi,kardeşlik,paylaşım ve dayanışma duyguları üst seviyeye çıkar. İnsanlar daha birleştirici, daha paylaşımcı ve çok daha hoşgörülü ve de yardımlaşmacı ayni zamanda da birbirlerine karşı saygılı ve sevecen olurlar. Ramazan ayı her şeyi ile çok özel ve çok güzel  ve bereketli  olan kutsal  bir aydır. Bu kutsal ayda  okunan dualar ve yapılan ibadetler de çok daha kat ve kat sevaptır. Birleştirici gücü olan kutsal bir aydır.

 

Her zaman birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz bir birimize olan sevgi ve saygımız eksilmesin.Bende  yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyor sağlıklı günler diliyorum”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10