Son sahur Kırkpenekli mahallesinde gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sahur Programları, Muratlı ilçesinin Kırkkepenekli Mahallesi'nde düzenlenen sahur ile son buldu. Ramazan ayının maneviyatını

Tekirdağ 2.06.2019 10:29:00 0
Son sahur Kırkpenekli mahallesinde gerçekleşti

Son sahur programında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı, Kırkkepenekli Mahalle Muhtarı Murat Olcay ve Kırkepenekli halkı katıldı.

 

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

 

Kırkkepenekli Mahallesinde gerçekleştirilen sahurda konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Bu seneki sahur programlarının sonuncusunu düzenliyoruz. Ramazan ayının maneviyatını siz değerli hemşerilerimiz ile paylaştığımız için çok mutluyuz. Ben, şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum. Başta Kırkkepenekli Mahalle Muhtarımız Murat Olcar olmak üzere, Kırkkepenekli Kadınlarına ve tüm Kırkkepenekli Halkına bizleri misafir ettikleri ve yoğun katılımları için teşekkür ederim.” dedi.Konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Albayrak, kendilerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet döneminde gerçekleştireceği çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

 

Haber/Melek ELMA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10