Yerel sanatçılar gecesinde buluştular

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 55. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen "Yerel Sanatçılar Gecesinde" Tekirdağlı sanatçılar sahne aldı.

Tekirdağ 6.06.2019 16:54:00 0
Yerel sanatçılar gecesinde buluştular

KEYİFLİ ANLAR YAŞADILAR

 

Nijat Ayvaz’ın sunuculuğunu yaptığı Sahil Amfi Tiyatro’da gerçekleşen organizasyon kapsamında Tekirdağlı sanatçılar, Nijat Ayvaz, Mustafa Özcan, Salih Demirci, Erkan ve Emine Özata Demirci sahne alırken gece boyunca seslendirdikleri birbirinden güzel eserler ile keyifli anlar yaşattılar.Geceye

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar, Sabri Çınar, Şenol Karaküçük ve Gökhan Saygı, Güreş Ağası Hikmet Mutlu, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

“SPONSORLARIMIZ DEVREYE GİRDİ”

 

Programda daha sonra konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel”  Öncelikle bizim kendi değerlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Kendi kardeşlerimize bu şansı vermemiz gerekiyordu. Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte sürekli göreceksiniz. Süremiz çok dar olduğu için bazı şeyleri istediğimiz gibi yapamadık ancak bir dahaki sene bambaşka olacak. Çok daha kalabalık, çok daha farklı bir organizasyon ile halkımızın karşısına çıkacağız. Yıllardır Kiraz Festivallerinde ‘Bu yıl belediye 500 bin tl zarar etti, şu yıl 800 bin TL zarar etti. Bu yıl böyle oldu, şu yıl şöyle oldu.’ dendi. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz festivalimizde belediyemizin cebinden 1 TL para çıkmıyor. Bu konuda tamamen sponsorlarımız devreye girdi” dedi.

 

 

 

 “ÇOK GÜZEL PROJELERLE GELİYORUZ”

 

Festivalin ve Süleymanpaşa’nın geleceği ile sözlerini noktalayan Yüksel; “Biz Tekirdağ’a, hatta Trakya’ya yakışan güzel bir festival olsun istedik. Bu güne kadar gelen en fazla sanatçıyı getirmiş olduk. Önümüzdeki sene çok daha büyük sürprizler ile geliyoruz. Bizi izlemeye devam edin. Önümüzdeki 5 yılın sonunda Süleymanpaşa’yı Trakyalılar tanıyamayacak. Çok güzel projelerle geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10