Başakşehir Okulları öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

Anaokul, ilkokul ve ortaokulda öğretim yılını başarı ile tamamlayan Kapaklı Başakşehir Okullarından 67 öğrenci, düzenlenen törenle okuldan mezun oldular. Öğrenciler mezuniyet coşkusunu ailelerinin yan

Kapaklı 12.06.2019 16:56:00 0
Başakşehir Okulları öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

Kapaklı Başakşehir Okulları, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezunlarını coşkulu bir tören eşliğinde uğurladı.

 

“67 ÖĞRENCİMİZ MEZUN OLUYOR”

 

Okul bahçesinde önceki gün düzenlenen törene Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Programda konuşma gerçekleştiren Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş “ Şuan burada toplanmamıza vesile olan mezuniyet programımıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Başakşehir Okulları olarak 4’üncüsü düzenlemekte olduğumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılında anaokulundan 10 öğrencimiz, ilkokul 4. sınıftan 16 öğrencimiz, ortaokul 8. Sınıftan 41 öğrencimiz mezun oluyor.Bu programla mezun olan öğrencilerimize diyoruz ki; sizler okuduğunuz bu okulları başarıyla tamamladınız ve mezun oldunuz” diye konuştu.

 

 

“BİR ÜST BASAMAĞA GEÇMEK DEMEKTİR”

 

Demirbaş “ Mezuniyet; bir bitiş, sonlanma değil, yeniliğin, değişimin, canlanmanın bir başlangıcıdır. Mezuniyet; yeni kapıların açılması, bir üst basamağa geçmek demektir. Mezuniyet; ayrılık değil, dostlarımızı unutmadan yeni dostluklar kurmaktır. Mezuniyet; yaşanılan anılardan dersler çıkarmak ve yeni anılar yaşamaya yelken açmaktır. Evet; değerli mezunlarımız biz öğretmenleriniz sizleri başarıyla mezun ederken sizlerden beklentimiz yaşadığımız bu cennet vatanı birbirinize sımsıkı sarılıp çok çalışarak, üreterek dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına hatta daha yukarılara çıkarmanızdır. Atalarımızdan aldığımız bu emaneti taşıyabilecek donanıma sahipsiniz. Bizler sizlere güveniyoruz.  Sizlerle bir ömür dostluğumuzun devam etmesi temennisiyle tüm hazırunu saygı ve sevgilerimle selamlarım. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederim” dedi.

 

KEPLERİNİ HAVAYA FIRLATTILAR

 

Sahneye davet edilen öğrencilerin mezuniyet şarkısını seslendirmesinin ardından okul birincisi Melek Efeleroğlu okul kütüğüne ismini çakarak, konuşma gerçekleştirdi. Efeleroğlu, konuşmasında başarısında büyük pay sahibi olan ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Efeleroğlu’nun konuşmasının ardından  8.sınıf öğrencileri Eylül Özbey ve Murat Can Ülker bayrak ve okul flamasını 7.sınıf öğrencilerinden Dila Gündoğdu ve Ata Efe Genç’e devretti. Öğrenciler sınıflarındaki en’leri sahneye davet ederek sınıf rehber öğretmenleri tarafından diplomalarını aldı. Diploma töreninin ardından eğitimlerini tamamlayan 67 öğrenci keplerini havaya atarak mezun olmanın coşkusunu doyasıya yaşadılar.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10