Akay muhtarların sorunlarını dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sabah kahvaltısında ilçe genelinde görev yapan mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlarından bölgelerindeki eksik ve aksaklıklar hakkında bilgi alan BaÅ?

Çerkezköy 14.06.2019 18:36:00 0
Akay muhtarların sorunlarını dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, gerçekleştirdiği sabah kahvaltısıyla Çerkezköy’ün mahalle muhtarlarını ağırladı. Big Yellow Taxi Benzin Cafe’de düzenlenen kahvaltıya Başkan Akay’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle muhtarı Tahsin Akgün, muhtarlar katıldı.

 

“KADİR ALBAYRAK 26 HAZİRAN’DA ÇERKEZKÖY’E GELECEK”

 

Çerkezköy’ün sorunlarının konuşulduğu toplantıda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay mahalle muhtarlarının bölgelerindeki eksiklik ve ihtiyaçlarını dinleyip not aldırdı. Basın mensuplarının yarı açık yüzme havuzu, bağlık viyadüğü ile ilgili sorularını cevaplayan Akay “ Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, 26 Haziran’da Çerkezköy’de tüm birimleriyle birlikte gün boyunca ziyaretler yapıp toplantı gerçekleştirecek. Çalışmalar hakkında bilgi vereceğini düşünüyorum” dedi.

 

“SIKINTIYI GÜNDEME GETİRECEĞİZ”

 

Akay” Şehit Teğmen Akın Akın caddesine aşevi yapma projemiz var. Son dönemlerde tek yön olan Atatürk ve Öztrak Caddesinde tekpark ile şikayetler alıyor. Özellikle bazı bölgelerde işlem yaparken, bazı bölgelerde yapmadıklarını gözlemledik. Kısacası işlerini yarım yamalak yapıyorlar. Bununla ilgili sıkıntıyı gündeme getireceğiz. Ayrıca caddelerde çift sıra parklarla ilgili de şikayetler alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Zabıtasının da bu işin içinde olması gerekiyor. 26 Haziran’da gerçekleştirilecek toplantıda bunların hepsini dile getireceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10