Dernek binasını baştan aşağı yenilediler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinin Ramazan Bayram öncesi  yapılan olağan kongresinde Başkanlığa seçilen Gülnur Koçacınar dernek üyeleriyle birlikte yaptıkları çalışmalarla birlik

Çerkezköy 16.06.2019 09:47:00 0
Dernek binasını baştan aşağı yenilediler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Gülnur Kocaçınar göreve gelir gelmez dernek binasının temizliğine ve hijyenliğine el attıklarını kaydetti.

 

“TEMİZ VE HİJYENİK OLACAK”

 

Türkiye Sakatlar derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Dernek binamızı her yönü ile hijyen olmasını ve engelli kardeşlerimizin burada yaşanılabilir bir ortamda hizmet almalarını sağlamak için çalışmalarımıza derneğimizin iç ve dış mekanlarının temizliği ile başladık.  Kullanılmayan toplam üç kamyon malzemeyi çöpe atmakla başladık. Bina içindeki tüm odalar mutfak dahil olmak üzere badana boyası ve dış mekanı badana boyası belediyemiz tarafından önümüzdeki günlerde yapılacak. Bizde yönetim olarak badana yapılmadan temizlik işlerini yaptık ve binanım amacına uygun şekilde kullanılmasını sağlayacağız.Bu nedenle elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

 

6 KAMYON ÇÖP ATTIK

 

Kocaçınar “ Yapılan seçim sonunda göreve gelir gelmez yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte derneğin tüm odaları çöplükten doğru dürüst kullanılamaz halde olduğunu gördük ve işe temizlik yapmakla başladık. Bugüne kadar burası nasıl kullanılmış ve neden temizlik yapılmadığın hayretler içinde gözlemledik. Arkadaşlarımızla önce temizlik yapmaya ve ardından da boya badana yapılmasına karar verdik. Binadan tam 6 kamyon kullanılmayan malzeme çıkardık. Kısa bir zaman içinde bahçenin dış düzenlemesini de yapacağız. Yeni oturma grupları, sandalyeler ve gölgelik şemsiye konulacak. Bahçemizi tüm engelli engelsiz tüm halkımızın kullanımına açacağız”dedi.

 

 

BOYA BADANA İŞLERİ BAŞLATILDI

 

Dış mekanında boyanacağını kaydeden Kocaçınar “ Belediye başkanımız Vahap Akay’dan  binamızın badana ve boyası için katkı ve destek vermesini istedik. Kendisi de ne yapılması gerekiyorsa yapacakları müjdesini verdi.  Birkaç gün içinde iç mekan badanası bitmiş olacak, ardından ise dış mekanının badanası yapılacak” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10