Albayrak ilk buluşmayı Malkara'da gerçekleştirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla halk buluşmalarının ilkini Malkara'da gerçekleştirdi.  

Tekirdağ 17.06.2019 19:52:00 0
Albayrak ilk buluşmayı Malkara

HACISUNGUR MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) üst yöneticileri ve tüm daire başkanları ile birlikte sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak, Malkara’da Hacısungur Mahallesi'ni ziyaret etti. Burada mahalle sakinleri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Albayrak, vatandaşların mahalleleri hakkındaki talep ve önerilerini dinledi ve kendilerine Büyükşehir Belediyesinin Malkara ilçesinde hayata geçirdiği hizmet ve yatırımları anlattı.

 

ÇALIŞMLALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u ziyaret eden Albayrak, bugüne kadar Malkara’da hizmet ve yatırımlar hakkında bilgi verdi ve ilçenin ihtiyaçları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ve yatırımlarından memnun olduklarını ve bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Yurdakul’un ardından Malkara Kaymakamı Erhan Karahan’ı ziyaret eden Albayrak, yeni hizmet döneminde Malkara için planlanan çalışmaları anlattı.

 

Malkara Kaymakamı Erhan Karahan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.

 

PROJELERİNİ ANLATTI

 

Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Bülent Timurtaş'ı makamında ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada Malkara muhtarları ile bir araya geldi. Program kapsamında Malkara Belediyesi Toplantı Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ'nin üst yöneticileri ve tüm yetkili personelin de katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Malkara ilçesinde bu zamana kadar hayata geçirilen hizmet ve yatırımlar ile yeni dönemde yapılması planlanan yatırımlar ele alındı. Taraflar, ihtiyaçlar ve bu ihtiyaçların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundu.Albayrak toplantının ardından  Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz'ü makamında ziyaret etti. Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin tarım ve hayvancılığı geliştirmeye yönelik hayata geçirdiği projeleri anlattı.  Daha sonra Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin'i ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Malkara ilçesi için planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ayaz ile ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Başkan Albayrak, kendilerine geçen dönem yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yeni dönemde Malkara ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan yatırımları anlattı. Son olarak  Karacahalil ve Gözsüz mahallelerini ziyaret eden Albayrak burada mahalle halkı ile bir araya geldi.  Albayrak, yeni dönemde de çalışmalara aralıksız bir şekilde devam edileceğini belirtti.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10