Akay Kaymakamlıktan muhakkik talep etti

Çerkezköy Belediyesindeki ruhsat vurgununa ilişkin savcılığa yaptığı suç duyurusunun ardından oluşturduğu araştırma komisyonunun ulaştığı sahte belge sayısı 40'ı geçince Çerk

Çerkezköy 18.06.2019 18:45:00 0
Akay Kaymakamlıktan muhakkik talep etti

Önceki gün AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök’ün istifa çağırısının ardından sessizliğini koruyan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 40’a ulaşan sahte dosyaları ek dilekçe ile Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığına ilettiği öğrenildi.

 

BELEDİYE ÇALIŞANI GİZEMİNİ KORUYOR

 

Çerkezköy Belediyesindeki sahte ruhsat vurgunu orta çıkmadan ilgili müdürlerinden 45 günlük senelik izin isteyen E.K. bir çok müteahhitten olduğu gibi bazı belediye personellerinden de miktarı 500-1500 TL arasında değişen ödünç paralar aldıktan kayıplara karıştı. Ruhsat vurgununun bir numaralı şüphelisi olarak isimlendirilen E.K’nin nerede olduğu gizemini korurken, yine iddiaların odağındaki belediye çalışanı T.B’nin izinde oluşu, soruşturmada gelinen noktanın, ulaşılan sahte ruhsat sayısının ne kadar olduğu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Çarşamba günü saat 13.00’de yapacağı basın toplantısı sonrası netlik kazanacak. Çerkezköy Belediyesindeki ruhsat vurgununu ortaya çıkartan Belediye Başkanı Vahap Akay’ın vurgunun boyutlarıyla geldiği noktayla ilgili söyleyecekleri Çerkezköy kamuoyunda merakla bekleniyor.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10