Albayrak: Tekirdağ'ı daha ileriye taşıyacağız

'11 gün 11 ilçede halkımızla birlikteyiz' sloganı ile tüm ilçeleri gezmeye Malkara'dan başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak dün Muratlı'da STK, muhtarlar ve

Muratlı 19.06.2019 20:42:00 0
Albayrak: Tekirdağ

Köy ve mahalle ziyaretleriyle tamamlanan Muratlı halk buluşmasında Başkan Kadir Albayrak'a, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile daire başkanları ve Muratlı Belediyesi yöneticileri eşlik etti.

 

NEBİ TEPE’Yİ ZİYARET ETTİ

 

Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) üst yöneticileri ve tüm daire başkanları ile birlikte sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Muratlı’ya bağlı Aşağısevindikli, Kırkkepenekli, Balabanlı, Kepenekli ve Müsellim mahallelerini ziyaret ederek burada mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Albayrak, vatandaşların taleplerine her zaman önem verdiklerini ifade etti. Mahalle ziyaretlerinin ardından Muratlı Belediyesini ziyaret eden Albayrak, Belediye Başkanı Nebi Tepe ile birlikte ilçede hayata geçirilen ve yapılması planlanan projeler hakkında değerlendirilmede bulundu.

 

HİZMET VE YATIRIMLAR ELE ALINDI

 

Belediye ziyaretinin ardından Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak’ı da ziyaret eden Albayrak, Kaymakam Demirayak’a Muratlı’da hayata geçirilen yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi. Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak yapacakları yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin en gözde şehirleri arasına sokacakları bilgisini verirken, Kaymakam Demirayak ise ziyaretten ötürü Albayrak’a teşekkür etti. Albayrak daha sonra ise meclis salonunda muhtarlarla bir araya gelerek kendilerine yeni hizmet döneminde hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgiler verdi. Muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Albayrak, el birliği ile Tekirdağ ve Muratlı’yı daha ileriye taşıyacaklarını kaydetti.  TESKİ, Muratlı Belediyesi ve üst düzey yöneticilerin katıldığı değerlendirme toplantısında ise ilçede hayata geçirilen hizmetler ve yatırımlar ele alındı.

 

SEMT PAZARINI GEZDİ

 

Semt pazarında vatandaş ve esnaf ile bir araya gelen Albayrak daha sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Muratlı Ziraat Odası Başkanı Ender Borucu'yu, Muratlı Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Yılmaz Güler'i, Trakya Birlik Muratlı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Muzaffer Borucu'yu, Muratlı Şoförler Odası Başkanı Ehliman Kılalı'yı, Muratlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özyürek'i ve Muratlı Bal Üreticileri Birliği Başkanı İsmail Sönmez'i makamlarında ziyaret eden Albayrak, Büyükşehir Belediyesi'nin yeni dönemde Muratlı’da hayata geçireceği faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10