LÖSEV Çerkezköy'de kırmızı et dağıttı

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), ' Kayıtlı Hastalar İyileşsin diye´çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), kendilerine kayıtlÄ?

Çerkezköy 24.06.2019 17:31:00 0
LÖSEV Çerkezköy

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), kanser hastaları ve ailelerine et yardımı gerçekleştirdi.

 

14 BİN AİLEYE YARDIMLAR ULAŞTIRILDI

 

Dün saat 11.30’da Çerkezköy Kent Konseyi önünde TIR ile konuşlanan LÖSEV Çerkezköy’den kayıtlı 35 aileye kırmızı et yardımında bulundu. LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Ayşenur Beyazıt “ Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmeleri çok önemli. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor. Protein kaynağı olan et ve et ürünleri hastaların beslenmesinde çok önemli bir yere sahip olduğu tedavi döneminde ailelere yıl boyunca et yardımları iletiliyor. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenenler bu zorlu tedavi sürecini daha kolay atlatıyorlar. Sadece Mayıs ayında LÖSEV’e kayıtlı 8 bin 500’e yakın aile kırmızı et yardımı aldı. Nisan ayından bu yana ise Türkiye genelinde 14 bin aileye et yardımı ulaştırıldı” dedi.

 

20 GÜNDE HEDEF 4 BİN AİLE

 

20 günde 4 bin aileye ulaşmak hedefinde olduklarını kaydeden Beyazıt “ Et dağıtımlarına hız kesmeden devam eden LÖSEV Haziran sonunda 44 farklı ilde 3 Bin 500 aileye et yardımı yapacak. Kurban Bayramına yaklaşılan bu günlerde yapılan bağışlar taze şekilde ihtiyaç sahiplerine iletilecek. 20 günde 50 il ve ilçede 4 Bin aileye et yardımlarının ulaştırılması hedefleniyor. Bugün Çerkezköy’de 35 öğleden sonrada Çorlu’da 25 aileye et dağıtımı yapılacak” dedi.

 

 

KURBAN DÖNEMİ ALDIĞIMIZ ETLERİ DAĞITIYORUZ

 

Ayşenur Beyazıt, LÖSEV’e kayıtlı hastaların iyileşmesi için LÖSEV olarak çalışmaların hızla sürdürüldüğünü ve hastaların sağlıklarına kavuşması için onların bol et yemelerini sağladıklarını kaydederek, “LÖSEV olarak kurban dönemi aldığımız kurban etlerini lösemili ve kanser hastası olan LÖSEV Vakfına üye ailelere 12 ay boyunca dağıtımı yapılmaktadır.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10