İlçemizin modern görünüme kavuşması için çalışıyoruz

Havaların düzelmesiyle beraber yol çalışmalarına başlayan Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçede bozulan yollarda düzenleme ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapıyor. Marmaraereğlisi Belediye Ba

Marmara Ereğlisi 2.07.2019 15:34:00 0
İlçemizin modern görünüme kavuşması için çalışıyoruz

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar, Kamaradere Mahallesi ve Yençiftlik Mahallesinde başlamış olup ilçe genelindeki eksik kalan bölgelerde devam edecek. Bu çalışmalarla beraber; daha önce kilit parke taşı bulunmayan birçok sokağın tozdan ve çamurdan kurtularak, daha modern bir kimliğe kavuşması planlanıyor.

 

“EKSİKLERİ GİDERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Belirli bir program dâhilinde, sezon süresince çalışmaların devam edeceğini kaydeden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ’’Havaların düzelmesiyle beraber yol düzenlemesi ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Yapılan alt yapı çalışmalarından sonra çoğu yollar düzeltilmeden bırakılmış, bununla beraber birçok mahallemiz de ilk defa kilit parke taş yolları ile tanışmış olacak. Vatandaşımızı toz topraktan kurtaracağız. Sezon sonuna kadar çalışmalarımıza ara vermeden devam edip, kilit parke taşı uygulanmayan sokak bırakmayacağız İlçemizin eksikliklerini saptadık ve göreve geldiğimiz günden beri bu eksikleri gidermek için çalışıyoruz.İlçemizin modern bir görünüme kavuşması için elimizden gelen tüm hizmeti sağlayacağız.’’ dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10