Futbol turnuvasında kuralar çekildi

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Zaferi programı kapsamında 5-14 Temmuz tarihlerinde Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenecek halı saha futbol t

Çerkezköy 7.07.2019 09:24:00 0
Futbol turnuvasında kuralar çekildi

Turnuvanın kurası Cuma günü saat 16.00’da Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda yapılırken, teknik toplantıya kulüplerin temsilcileri katıldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kura çekimi öncesi konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Müdürü Metin Demirbağ “ Turnuvaya katılım gösteren bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Centilmence ve dostça bir turnuva geçmesini temenni ediyorum. Maçlarımız 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanacak. Karşılaşmalar 7 kişi oynanacak ve takımlar maç öncesinde sağlık raporlarını da teslim etmeleri gerekiyor. Tüm takımlara tekrardan başarılar diliyorum” dedi.

 

9 TAKIM YER ALIYOR

 

Konuşmaların ardından kura çekimi yapılırken, A grubunda Vergi Dairesi, B grubunda Emniyet Müdürlüğü, C grubunda Zabıta Müdürlüğü, B grubunda Çerkezköy Belediyesi, İşkur, SGK, C grubunda ise Çerkezköy Basın, Milli Eğitim Müdürlüğü ve AK Parti İlçe teşkilatı yer aldı. Turnuvanın ilk haftasında Pazartesi günü saat 20.00’de Vergi Dairesi ile Emniyet Müdürlüğü oynayacak. İkinci karşılaşmada Çerkezköy Belediyesi İşkur, üçüncü maçta ise AK Parti İlçe Teşkilatı ile Milli Eğitim Müdürlüğü oynayacak. Gruplarda ikinci karşılaşmalar Salı günü oynanırken, günün ilk maçında Vergi Dairesi ile Zabıta, Belediye ile SGK, günün son maçında ise AK Parti İlçe Teşkilatı ile Çerkezköy basını oynayacak. Gruplarda son hafta maçlarında Emniyet Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü, İŞKUR ile SGK ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çerkezköy Basını arasında oynanacak. Gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura çıkacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10