Hizmet kervanının 9'uncu durağı Ergene oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı programı kapsamında ilçelere ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Ergene'de mahallelerle vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak kurum, STK z

Ergene 7.07.2019 09:52:00 0
Hizmet kervanının 9

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Saray ziyaretinin ardından önceki günde Ergene’yi ziyaret etti.

 

ÖNERİ VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Mahalle ziyaretleriyle programına başlayan Başkan Kadir Albayrak ilk olarak Velimeşe, Karamehmet ve Bakırca mahallelerini ziyaret ederek burada vatandaşlarla buluştu. Başkan Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan'ın da yer aldığı ziyaretlerde vatandaşlara 2019-2024 döneminde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Vatandaşlarla sohbet edip görüş alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, kendilerinin öneri ve taleplerini de dinledi.

 

 

MUHTARLARLA BULUŞTU

 

Albayrak daha sonra ise Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ı makamlarında ziyaret ederek Ergene'deki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.  Başkan Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı Programı kapsamında ayrıca Ergene Mahalle Muhtarları ile de bir araya geldi. Ergene Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen buluşmada, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 döneminde gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve muhtarların görev yaptıkları mahalleler ile ilgili öneri ve talepleri dinlenildi. Toplantıda konuşan Başkan Albayrak  "Yol arkadaşlarımız olan Muhtarlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Muhtarlarımız ile ilk hizmet döneminde olduğu gibi ikinci hizmet döneminde de uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz”diye konuştu. Ergene'de devam eden program kapsamında gerçekleşen değerlendirme toplantısında ise, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Belediyesi ve TESKİ tarafından ilçenin ihtiyaçları, yapılacak proje ve yatırımlar masaya yatırıldı. Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları ile Ergene Belediyesi müdürleri katıldı.

 

 

YENİ HİZMET DÖNEMİYLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

 

Albayrak daha sonra ise Ergene'de son olarak Ergene Basın Mensupları Derneğini ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Albayrak, kendilerine yeni hizmet dönemi ile ilgili bilgi verdi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10