Mahramlı'dan Başkan Çetin'e ziyaret

Demokrat Parti Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Mustafa Çetin ile 25 yıla dayanan dostlukları olduğunu kaydeden Mahramlı "

Kapaklı 11.07.2019 19:21:00 0
Mahramlı

Demokrat Parti Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı, Demokrat Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Türlin ve partililer ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e ziyaret gerçekleştirdi.

 

“1994 YILINDAN BERİ DOSTLUĞUMUZ VAR”

 

Dün saat 13.00’de gerçekleşen ziyarette konuşan Demokrat Parti Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile dostluklarının 1994 yılına dayandığını kaydetti. O yıllarda kendisinin milletvekili, Çetin’in ise belediye meclis üyesi olduğunu ifade eden Mahramlı, 1994 yılında Kapaklı Belediyesine gerçekleştirdiği ziyarette şeref defterine yazdığı “27 Mart 1994 mahalli seçimleri neticesi göreve geldiğiniz tarihten bu yana Kapaklı ilçesi için yaptığınız çalışmaları takdir etmemek elde değil. Kapaklı’nın daha fazlasına layık olduğunu hepimiz biliyoruz. Tekirdağ’ın seçilmiş bir milletvekili olarak da bizler de, sizlerle birlikte her türlü hizmeti getirmek için büyük bir çaba içerisinde olacağız. Bu düşüncelerle Kapaklı halkını saygı ve sevgiyle selamlıyorum” notunu okudu.

 

“ÇOK BAŞARILI OLACAKSIN”

 

Kapaklı’nın gelişen bir ilçe olduğunu kaydeden Mahramlı  “Bugün 1994’teki Kapaklı’yı hatırlamaya çalışıyorum, bir de bugünkü Kapaklı’ya bakıyorum. Her geldiğimizde bir yerlerin değiştiğini görüyoruz. Sanayinin burada olması çok önemli etken. İş için Türkiye’nin her yanından binlerce vatandaş buraya gelmiş. Yerel seçimlerde bu vatandaşların seni seçmesini çok iyi anlıyorum, senin vatandaşlarla iletişimini de biliyorum. İnşallah ileride çok başarılı olacaksın. Muhalefet partisine mensup bir belediyenin daha sonradan iktidar partisinden bir başkanı olması bir iki yıl kadar sıkıntı doğurur fakat bunların aşılacağını düşünüyorum”diye konuştu.

 

“SIKINTILARIN ÜSTESİNDEN GELMEYE ÇALIŞIYORUM”

 

Ziyaretten ötürü Demokrat Parti Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı ve partililere teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ 1994 yılında Enver Abi’nin belediye meclis üyesiydim ve Muhtar Mahramlı ise milletvekiliydi. Yıllar sonra bir belediye başkanı olarak onu ağırlamak bana onur veriyor. Belediye Başkanı olarak kadromuzda liyakat arıyoruz. Kimseyi kırmadan, gücendirmeden belediyemizdeki sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışıyorum. 31 Mart’ta da ifade ettiğim gibi benim için çalışanlarımın siyasi düşünceleri önemli değil. İşini yapan herkesle devam etmeyi düşünüyorum. Mazbatayı aldığım gün tüm belediye personelimiz ile toplantı yaparak bunu söyledim” dedi.

 

“BURAYA FAZLA HİZMET GELMESİ GEREKİYOR”

 

Kapaklı Belediyesi olarak hayatın her alanında vatandaşlara yardımcı olacaklarını ifade eden Başkan Çetin “ Doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanında olunabilecek bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Altyapıdan, yollarımıza ve sosyal donatılara kadar tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Eğer imkanlarımız yetmezse devletimizin imkanları ile bunları Kapaklı’ya getirmeye çalışacağız. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız başka bir partide mensup dahi olsa birlikte çalışmaya olumlu bakıyor. Kendisi zaten çalışan her belediye başkanının yanında olacağını ifade etti. Hizmet Kervanı adı altında buraya da bir ziyaret gerçekleştirdi ve ilçemizin ihtiyaçlarını yerinde gördü. Burada daha fazla hizmet gelmesi gerekiyor” diye konuştu.

 

“İNŞALLAH GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

 

Yerel ve genel anlamda Kapaklı’nın çok fazla ihtiyaçları olduğunu da kaydeden Çetin “ Buraya her yıl 10 bin vatandaş geliyor. Kamu kurumu açısından, eğitim açısından, altyapı açısından eksiğimiz çok fazla. Ciddi bir şekilde hem Büyükşehir Belediyesi’nin, hem bizim, hem de devletimizin buraya çok fazla yatırım yapması gerekiyor. Vatandaşımız bunları bilmiyor ve belediye başkanı olarak beni sorumlu tutuyor. Vatandaşlarımız haklı bu yüzden biz de onların sorunlarını gerekli yerlere taşıyoruz, talep ediyoruz. İnşallah güzel işler başaracağız” açıklamasında bulundu.

 

25 YIL SONRA YENİDEN YAZDI

 

Karşılıklı sohbetin ardından Mahramlı, Kapaklı Belediye Başkanlığı’nın şeref defterine 25 yıl sonra yeniden not yazdı. Başkan Çetin’e iyi dilekler sunan Mahramlı “ 25 yıl sonra sevdiğim ve saydığım bir kardeşimizin Belediye Başkanlığı’na seçilmesi ve bu defteri 2. Defa yazmak şerefine nail olduğum için tarif edilmeyecek derecede memnuniyet duyuyorum. Görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza hiç şüphem yoktur. Geçen 25 yıllık süreçte Kapaklımızın her türlü sorununu yaşayan ve bilen biri olarak başarılı olacağınıza inanıyorum. Bu duygularla şahsınıza ve tüm Kapaklılı hemşehrilerimize saygılar sunarım. Size sonsuz başarılar diliyorum” notunu yazdı.

 

“MESLEK OLARAK DEĞİL, HİZMET OLARAK GÖR”

 

Belediye meclis üyeliği yıllarında, o dönem Tekirdağ Milletvekili olan Muhtar Mahramlı’yı örnek aldığını kaydeden Mustafa Çetin “Kapaklı’ya ve Tekirdağ’a çok emeği vardır” dedi. 4 yıl dolu dolu milletvekilli yaptığını söyleyen Muhtar Mahramlı da “4 yılda çok iş yaptım. O dönem milletvekilinin elinden büyük bir güç vardı. Şimdi yok, değişen sistemle birlikte o etkinlik kayboldu. Biz o dönem çok işler yaptık.  Siyaseti meslek olarak yapmazsanız, hizmet yaparsınız. Ama meslek olarak yaparsanız hizmet yapamazsınız. Bu lafı hiç unutmayın. Sana da tavsiyem siyaseti meslek olarak değil, hizmet olarak gör” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10