19.yıla umutla bakıyoruz

Çerkezköy'ün ilk günlük gazetesi olarak yayın hayatına 16 Temmuz 2001'de başlayan Çerkezköy Haber Gazetesi 18. Kuruluş yıldönümünü geride bırakırken, 4884. sayısını da geride b

Çerkezköy 16.07.2019 19:15:00 0
19.yıla umutla bakıyoruz

Çerkezköy Haber Gazetesi, dünyaya entegre büyümesi ile sanayi kenti olan Çerkezköy’ün büyüme trendini öngörerek Çerkezköy halkını ilk günlük gazete ile buluşturup dijital çağın yenilikleri ile tanıştırdı.

 

BÖLGENİN ETKİN VE GÜÇLÜ SESİ

 

Çerkezköy başta olmak basın sektöründe bölgede hep ilklere imza atan Çerkezköy Haber Gazetesi 2001 yılında başladığı haber serüveninde bir yandan dijital dünyayla buluştururken diğer yandan da 2007 yılında Radyo Haber’i ekleyerek yazılı haberleri Radyo Haber aracılığı ile sesli hale getirerek saat başlarında olmak üzer günde 12 kuşak yerel, 12 kuşak ulusal haberleri bölge halkı ile buluşturarak habercilikte bölgenin etkin sesi olduğu gibi güçlü sesi olmayı da başardı. 2000’li yılların başında gazeteci Şaban Kardeş’in inanç ve azmi ile başladığımız habercilik maratonunda takvimler 2012’yi gösterdiğinde Tekirdağ’ın Büyükşehir olacağını ön gören gazeteci Şaban Kardeş haber halkasına bir halka daha ekleyerek Tekirdağ’ımızın ilçeler arasında nüfusu ve sanayisi ile dikkat çeken ve büyükşehir yapılanması ile ilçe olan Kapaklı’nın ilk günlük gazetesi olarak Marmara Haber Gazetesi’ni Kapaklı’da okurlarımızla buluşturmanın sorumluluğunu ve gururunu yaşadı.

 

 

KALİTENİN PARLAYAN YILDIZI

 

Her yeni güne habercilik bilinci, gazetecilik ruhu ile uyanan gazete çalışanları, bünyesinde sürekli geç ve dinamik kadroları barındırarak sürekli genç kalemlerden oluşturduğu kadrosu ile de sektörde güven ve kalitenin parlayan yıldızı oldu. Her yeni güne meslek sorumluluğu ile hazırlanan gazetemiz bir yandan zamanla yarışarak günün şartlarına göre internet haberciliğinde hep önde olmayı başarırken, kendi ofset tesislerinde hazırlayıp bastığı basılı gazete ile de her sabah gazete bayilerindeki stantlarda yerini aldı.

 

 

 “BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

 

Takvimler 2015’i gösterdiğinde T Haber TV markası ile de görüntülü haber servisine başlayan kurum, bünyesine kazandırdığı çift uydu, çift rejili 24 kameralı canlı yayın aracı ile hem sosyal medyada hem de bölgede milyonlara canlı yayınlarımızla objektif haber sunmanın sorumluluğunu ve mutluluğunu bir arada yaşadık. İki günlük gazete, bir radyonun ardından Kırklareli’nde kurulum işlemleri tamamlanan ikinci radyomuz Radyo Alp’le de bölgeye farklı bir ses getireceklerini kaydeden gazeteci Şaban Kardeş “Biz her zaman şuna inandık. ‘Her başarılı gazetenin ve gazetecinin arkasında saygın bir okur vardır’ İnancını Haktan, gücünü halktan alan bizler hiçbir dönemde sırtımızı ne bir cemaate ne de bir siyasi partiye dayamadık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emperyalistlerden arındırarak kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin yasalarından aldığımız anayasal gücümüzü basın meslek ilkelerimiz ve insanımızın menfaatleri doğrultusunda hiçbir güç odağına boyun eğmeden, yenilikçi ve dinamik yapımızla devam ettireceğiz. Bizimle birlikte sektörde 18. yılı geride bırakıp 19. yılın ilk sayısında bize inanan, bize güvenen her okurumuzun gözü kulağı ve aklı olmaya devam edeceğiz çünkü biz birlikte güçlüyüz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10