Çerkezköylüler ay ışığında sinema keyfi yaşadı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki akşam Kent Park'ta düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri kapsamında saat 21.00'de gösterilen "Bizim İçin Şampiyon" adlı filmi yü

Çerkezköy 18.07.2019 16:13:00 0
Çerkezköylüler ay ışığında sinema keyfi yaşadı

Çerkezköylüler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Ay Işığında Sinema Geceleri’ sloganı ile düzenlediği programda Türk sinemasının son dönemde en fazla ilgi gören filmlerinden  olan ‘Bizim İçin Şampiyon’ adlı sinema filmi izledi. Filmi izleyenler arasında Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin de yer aldı.

 

AY IŞIĞINDA SİNEMA GECELERİNE YOĞUN İLGİ

 

Efsane yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş’ı konu ‘Bizim İçin Şampiyon’ filminin gösterimi 17 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00’da yüzlerce Çerkezköylü’de vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Vatandaşlar filmi başından sonuna kadar pür dikkat izlemeleri de dikkat çekti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Ay Işığında Sinema Geceleri’ sloganı ile düzenlediği program, 24 Temmuz Çarşamba günü’ Hedefim Sensin’ adlı filmin gösterimi ile devam edecek.  Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ise; Demet Akbağ, Erkan Can ve Gonca Vuslateri gibi isimler var. Hedefim Sensin filminde geçimini çiğ köfte satarak kazanan Zekeriya Taştan’ın başına aldığı dert sonrasında İstanbul’dan Gökçeada’ya gidişi ve burada yaşadığı komik olaylar konu ediniyor.

 

31 TEMMUZ’DA ‘YOL ARKADAŞIM 2’ GÖSTERİMDE OLACAK

 

Program kapsamında Tekirdağlı vatandaşlarla buluşacak son film ise, Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak’ın başrollerini paylaştığı ve bir devam filmi olan Yol Arkadaşım 2 filmi olacak. Yol Arkadaşım 2 filminin gösterimi  31 Temmuz Çarşamba günü yine Kent partk’ta sinema severlerle buluşacak.. Onur ve Şeref adında birbirine zıt iki karakterdeki arkadaşın maceralarına tanık olunan filmin yönetmeni Bedran Güzel.

 

 

“24 ve 31 TEMMUZ TARİHLERİNDE DE HALKIMIZI KENT PARK’A BEKLİYORUZ”

 

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programda Çerkezköylülerin sinema izlemenin nostaljik keyfini yaşama fırsatı bulduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Vatandaşlarımızla güzel bir yaz akşamında ve güzel bir ortamda Ay Işığında Sinema etkinliği ile güzel vakit geçirdik. Kentimizde gösterime sunulacak olan diğer sinema filmlerini izlemek için de tüm Çerkezköy halkını 24 Temmuz ve 31 Temmuz tarihlerinde de saat 21.00’da Kent Park’a bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10