'Kadınların ev ekonomisine katkı sağlayacağız'

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı  Zeynep Bozkurt, ev hanımlarının ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla kermes düzenleyeceklerini ve kermeste el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceğini b

Çerkezköy 19.07.2019 14:08:00 0

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Zeynep Bozkurt, dernek olarak ev hanımlarının  ev ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla önümüzdeki günlerde  kermes düzenleyeceklerini  söyledi. Dernek olarak aktif bir şekilde çalışma yaptıklarını belirten Başkan Bozkurt, Çerkezköy’de kadınların dayanışma içerisinde olmasını sağlayacaklarını ve bu birliktelik içinde  güzel projeler üreteceklerini ifade etti.

 

KADINLARIMIZIN EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

 

Çerkezköy’ün önemli bir sanayi kenti olduğunu, bünyesinde irili ufaklı barındırdığı 600’ün üzerinde sanayi kuruluşu ile Türkiye ekonomisinin lokomotif kentleri içinde yer aldığını ve bu nedenle Çerkezköy’de kadınların iş hayatında daha aktif rol alması için çalışma sürdürdüklerini kaydeden KAGEDER  Başkanı Zeynep Bozkurt, “Kongremizi yaptıktan sonra öncelikle projelerimiz arasına aldığımız kermesimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Çok güzel bir kermes olacak. Kermeste ev hanımlarımızın el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları ürünlerini sergileyebileceği güzel bir alan oluşturacağız. Düzenlenecek olan kermes ev hanımlarımızın ekonomisine de önemli ölçüde  katkı sağlayacak. Kermes hazırlıklarımıza başlattık ve kısa süre içinde de gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN  

  

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10