Birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığına yaklaşık bir buçuk ay önce seçilen Gülnur Kocaçınar ve yönetimi göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ile tak

Çerkezköy 20.07.2019 10:48:00 0
Birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldiler

Yemeğe Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz ve genel merkez yönetim kurulu üyeleri, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Çerkezköy Yozgatlılar Derneği Başkanı Emin Sungur ve dernek yönetimi, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve dernek yönetimi, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

 

 

“ÜYELERİMİZİN İŞ YAPABİLMELERİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

 

TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar yemek öncesi yaptığı konuşmada, dernek üyelerine iş yapabilmeleri için imkan sağlayacaklarını belirterek, “Ben ve ekibim bir buçuk ay önce bu göreve seçilerek geldik. Önceliğimizi binamızın temizliği ve tadilatına verdik. Bahçemizin hali hazırda gördüğünüz gibi düzenleme çalışması bitmedi. Yakında çok güzel bir bahçe olacak. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Özel sektör kuruluşlarıyla yaptığımız istişare ve protokol ile çok sayıda engelli arkadaşımıza iş imkanı sağlayarak topluma adapte olmalarında katkıda bulunduk. Ayrıca hizmet binamızın diğer mevcut yerlerinde özel sektörden bağlantıları yapılarak engelli üyelerimize ve yakınlarına fason iş yapabilmelerine olanak sağlayacağız. Bahçemizi de en kısa süre içinde dizayn edip tüm halkımızın da faydalanabileceği şirin bir çay bahçesi yapıyoruz. İlerleyen günlerde üyelerimizi kapsayan eğitim ve sağlık üzerine yoğun çalışmalarımız olacak. Mevcut kurslarımız çoğalarak devam edecek. Mevsim şartları dahilinde de hafta sonu deniz gezilerimiz sürecek” ifadelerini kullandı.

 

“HER AY BİR ÜYEMİZİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN HAYAL KUTUSU KOYACAĞIZ”

 

Kocaçınar konuşmasını şöyle sürdürdü, “Derneğimiz bahçesine kapalı kilitli bir kutu koymayı da düşünüyoruz adı hayal kutusu, üyelerimiz çok istedikleri hayallerini yazıp bu kutuya bıraksın istiyoruz. Amacımız her ay bir üyemizin hayalini gerçekleştirmek. Öncelikle dernek binamızı Çerkezköy’e kazandıran dönemin belediye başkanı Ali Ertem’e, bu güne kadar derneğimize katkı sağlayan Hayrettin Çetinkaya ve ekibine, en çok da her zaman desteğini bizden asla esirgemeyen, göreve geldiğim günden beri elini bir an olsun üzerimizden çekmeyen Belediye Başkanımız sayın Vahap Akay’a şahsım, yönetim kurulumuz ve tüm yol arkadaşlarımız adına teşekkürü bir borç biliyorum”

“BURASI SİZİN YUVANIZ”

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz da “Meydana gelen bazı olaylar dolayısıyla eski yönetim hakkında yaklaşık 3 buçuk ay önce yasal süreci başlattık. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanına ve Çerkezköy'ün bütün halkına, emek veren herkese teşekkür ediyorum. Burası sizin yuvanızdır. Bu gördüğünüz alan da sizin için çay bahçesi olacak. Gönül rahatlığıyla yaşabileceğiniz bir yer olacak. Gereken bütün imkanlar sağlanacak. Her alanda biz yanınızda olacağız” dedi. Boyraz, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a da teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar konuşmaları nedeniyle TSD Genel Başkanı Şükrü Boyraz’a, derneğe sponsor olan firma ve kişilere, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engellilere tekerlekli 5 adet manuel sandalye hediye eden Necmiye –Salih Malkoç çiftine ayrı ayrı teşekkür etti.

5 ADET MANUEL TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİLER

Hayırsever Necmiye-Salih Malkoç çifti de her zaman dernek yönetiminin ve engelli vatandaşların yanında olacaklarını belirterek ihtiyaç sahibi 5 engelli vatandaşa manuel tekerlekli sandalye hediye etti. Yemeğe katılanlar canlı müzik eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10