Farkındalıklarıyla hem gönüllerde hem akıllarda yer ettiler

Çerkezköy'de İnan Sokak'ta erkek kuaförlüğü yapan Serkan Baydemir kendisi gibi kuaför olan eşi Büşranur Baydemir 8 kişilik çalışma ekibiyle birlikte Pazar mesailerini Çerkezköy'de f

Çerkezköy 22.07.2019 20:46:00 0
Farkındalıklarıyla hem gönüllerde hem akıllarda yer ettiler

Etkinlik kapsamında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ da kendilerini ziyaret ederek “Üyelerimizin bu tip sosyal olayı, sorumluluk hissederek üstlenmeleri, Pazar günü çalışma arkadaşlarıyla birlikte buradaki insanlara bu güzellikleri yaşatmaları oda başkanı olarak beni son derece memnun etti. Hem kıymetli kardeşim Serkan Baydemir hem de kıymetli eşi Büşranur Baydemir bu örnek davranışlarıyla mesleki olarak bir farkındalık yaratırlarken, Çerkezköy’deki meslektaşlarına da örnek teşkil edecek bir çalışmaya imza atmış oldular” dedi.

 

 

Çerkezköy’de 2 yıldan beri erkek kuaförü olarak hizmet veren Salonn Baydemir Erkek Kuaförü işletmecisi Serkan Baydemir, “Trakya Bakım Evinde kalan insanlarımızın ücretsiz  tıraş ihtiyaçlarını karşılamak  için ekibim  ve bayan kuaförü olan eşim ile birlikte Pazar günü Trakya Bakım Evi’ndeki kadın ve erkeklerin bakımlarını yaptık” diyerek kendilerine bu imkanı tanıyan yetkililere ve Trakya Bakım Evi yöneticilerine teşekkür etti.

 

 

HEPSİNDEN FARKLI ENERJİ ALDIK

 

Hem insani olarak hem de salon olarak yaşamlarında ve mesleki hayatlarında her zaman yaşlıların ve engellilerin yanında olduklarını ve farkındalık yarattıklarını, bu mesleği yaptıkları sürece de bunu yapmaya devam edeceklerini belirten Serkan Baydemir “Burada gün boyu çalışırken hiç yorulmadık. Hepsinden farklı enerji farklı sinerji aldık. Hafta sonu yorgunluğumuzu burada attık. Trakya Bakım Evi yönetimi ve yetkililerimiz uygun görürlerse ilerleyen zamanlarda burada ayn şekilde gönüllü olarak hizmet vererek farkındalığı vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

   


0282 726 91 91
0282 747 65 10