Türk Metal Sendikası, Teknik Aleminyum'da anlaşma sağladı

Türk â€“İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Teknik Aleminyum'un yeniden faaliyete geçtiğini ve işten çıkarılan sendika üyelerini iÅ

Çerkezköy 24.07.2019 18:22:00 0
Türk Metal Sendikası, Teknik Aleminyum

Türk-iş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak,  “Teknik Alüminyum firmasının konkordato ilan etmesinin ardından sendikamız üyesi işçilerin işten çıkarılması ile başlayan süreçte öncelikle sendikamız üyesi işçiler yeniden işe alınmış, işçilik alacaklarının da ivedilikle ödeneceğine ilişkin Teknik Alüminyum firması yetkilileri ile mutabakata varılmış ve Teknik Alüminyum firması da yeniden faaliyete geçmişti.  Devam eden bu süreçte sendikamız üzerine düşen tüm yükümlülük ve sorumlulukları  özveri ile yerine getirmiş olduğu gibi Teknik Alüminyum firmasının da vermiş olduğu sözleri yerine getirmesi ile birlikte bugün itibariyle tüm sendikamız üyesi çalışanlara ödeme yapıldı” dedi.  

 

HER ZAMAN EMEĞİN VE EMEKÇİNİN YANINDA YER ALACAĞIZ

 

Koçak, “Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen ve sürecin doğru yönetilmesi adına her daim yanımızda olan Genel Başkanımız sayın Pevrul Kavlak başta olmak üzere, Teknik Alüminyum San. A.Ş yönetim kuruluna, sürecin başından sonuna kadar sendikamıza ve üyelerimize hukuki destek sağlayan sayın Av. Didem Boz’a ve Boz Hukuk Bürosuna ve tüm sendikamız üyesi emekçi arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da Genel Başkanımızın belirttiği şekliyle sendikacılığı bir iş değil görev kabul eden anlayışımızla her zaman emeğin ve emekçilerimizin yanında yer alacağız” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10