Şaban Uçar Kapaklıspor'da

2019-2020 sezonu transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor iki sezon önce takımın şampiyonluğunda büyük katkı sahibi olan santrafor Şab

30.07.2019 12:09:00 0
Şaban Uçar Kapaklıspor

Kapaklıspor’un eski oyuncusu Şaban Uçar, 2019 – 2020 sezonu için tekrar yuvaya döndü.

KAPAKLISPOR’A GERİ DÖNDÜ

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 2019-2020 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Kapaklıspor eski oyuncusu Şaban Uçar ile yeniden anlaştı. 34 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz gün kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde kendisini Kapaklıspor’lu yapan imzayı attı. Anlaşmayla ilgili açıklamada bulunan Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban, ‘’ Şaban kişiliği ve karakteriyle ön plana çıkmış bir futbolcu onu aramızda tekrar görmekten mutluyuz, anlaşma her iki tarafa da hayırlı olsun.’’ açıklamasında bulundu.

“TAKIMI ŞAMPİYON YAPMAK İSTİYORUZ”

İmza töreninde konuşan Kapaklıspor’un tecrübeli oyuncusu Şaban Uçar “ Yeniden Kapaklıspor’a döndüğüm için mutluyum. Kapaklıspor’da iki sezon önce başarılı olarak takımızı şampiyon yapmıştık. Bu sezonda takım arkadaşlarımızla birlikte Kapaklıspor’u yeniden şampiyon yapıp Bölgesel Amatör Lige çıkartmak istiyoruz” dedi.

ŞABAN UÇAR KİMDİR?

12 Ocak 1985 tarihinde dünyaya gelen başarılı oyuncu futbola 2011 yılında Beşikdüzüspor’da başladı. İki sezon bu takımda top koşturan Uçar daha sonra Karadeniz  Gençlikspor’a transfer oldu. Karadeniz Gençlikspor’da başarılı bir sezon geçiren Şaban Uçar daha sonra Beşikdüze Yeşilköyspor’a transfer oldu. İki sezon Şalpazarı Gençlikspor’da oynayan oyuncu daha sonra Kapaklıspor’a transfer oldu. Kapaklıspor’da attığı gollerle gönüllerde yer edinen oyuncu takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Kapaklıspor’da geçen bir senenin ardından oyuncu Şalpazarı Gençlikspor’a yendin döndü. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezonu ise 1985 Derecikspor’da tamamladı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10