Turnuvada şampiyon Trabzonspor Futbol Okulu

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklı Sitespor'un düzenlediği 1. Kapaklı Sitespor turnuvası oynanan final maçlarının ardından tamamlandı. 2010-2011 doğumlu gençlerin mücadele ettiği?

5.08.2019 17:33:00 0
Turnuvada şampiyon Trabzonspor Futbol Okulu

 Kapaklı Sitespor’un düzenlediği 1. Kapaklı Sitespor Turnuvası’na 4 ilçeden 8 takım katıldı.

 

120 SPORCU YER ALDI

 

Kapaklı Sahası’nda oynanan ve toplam 120 sporcunun mücadele ettiği turnuvada rakiplerini mağlup eden Trabzonspor Futbol Okulu ile Çorlu Fenerspor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında daha az hata yapan Trabzonspor Futbol Okulu karşılaşmadan da 2-1 galip ayrılarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Kapaklı Sitespor rakibi Tekirdağ Marmaraspor’u 1-0 mağlup ederek üçüncülük kupasını aldı.

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Oynanan maçların ardından şampiyon Trabzonspor Futbol Okuluna kupasını Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, ikincilik kupasını Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban ve üçüncülük kupasını ise Kapaklıspor yönetim kurulu üyesi Sami Selvili verdi. Serve İşar ve Fırat Işık olmak üzere turnuvada mücadele eden teknik adamlara, sporculara ve futbol severlere teşekkür eden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Komitemizde görevli İsmail Akay’a hakem olarak yardımcı olan Yanki Kapar’a hocalarımız Fırat Aşık , Server Işar ve Abdullah İşar’a teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10