Çerkezköy'ün anneleri bu etkinlikte buluştu

Ev hanımı Gözde Aydın'ın altı ay önce sosyal medya üzerinden oluşturduğu 'Çerkezköy anneleri' grubuna yüzlerce ev hanımı anne katıldı. Zaman zaman bir araya gelerek etkinlikler gerÃ?

Çerkezköy 6.08.2019 17:56:00 0
Çerkezköy

Sosyal medya üzerinden kurulan platformlar insanları bir araya getiriyor. ‘Çerkezköy anneleri’ sayfası da bunlardan biri. Yaklaşık 5 ay önce instagram üzerinde faaliyet gösteren sayfa Çerkezköy ve Kapaklı’daki anneleri bir araya getiriyor.

 

SOSYAL MEYDA ÜZENDEN BİR ARAYA GETİRİYOR

 

Bir çocuk annesi ev hanımı Gözde Aydın, kendisi gibi ev hanımı anneleri sosyal medya üzerinden bir araya getiriyor. ‘Çerkezköy anneleri’ adı altında oluşturduğu instagram grubuyla yüzlerce anneyi bir araya getiren Gözde Aydın kurduğu grubun annelerin sosyalleşmesini sağladığını söyledi.

 

 

 “BİRÇOK ÜYEMİZ BULUNUYOR”

 

İnstgram hesabını 2019 Mart ayında açtıklarını kaydeden “ Çerkezköy çok göç alan bir yer ve gelen çoğu annemiz burada kendini yalnız hissediyor. Ailesi olmayıp da sadece iş imkanlarıyla Çerkezköy ve Kapaklı’ya gelen aileler çok fazla. Annelerin yalnız olmadığını ve onların hep yanında olduğumuzu bir olup birlik olarak, birçok etkinliğimizi anlatıp yalnızlıklarını örtmeyi düşünerek bu sayfayı açtım. Aktif 300’e yakın üyemiz bulunuyor. Bu yaptığımız etkinlik bizim üçüncü etkinliğimiz oldu. Daha öncesinde tanışma amaçlı bir kahvaltı organizasyonumuz vardı. Kahvaltı organizasyonundan sonra hemen sıcağı sıcağına bir zumba etkinliği yaptık. Zumba eğitmeni bizimleydi. Zumba etkinliğinin ardından bu üçüncü etkinliğimiz oluyor” dedi.

 

“ANNELERİMİZ MEMNUNLAR”

 

Aydın “ Sabah pikniğe başladık ve çocuklarımız balonlara boyama yapıyorlar. Daha sonra doğa yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Doğa yürüyüşümüzde doğa ile ilgili hikayeler ve şarkılar olacak. Doğa yürüyüşünden sonra yine serbest etkinliklere devam edecekler.  Bahsettiğim gibi en büyük amacım annelerin burada yalnız olmadığını, birlikte olursak hem yalnızlıklarımızın örtüşeceğini hem de çocuklarımızla beraber sosyal etkinlikler yapacağımızı düşündüğümüz için hesabımızı açtık. Şuan da zaten gelen çoğu annemizde 'iyi ki açtınız biz de yalnız kalmadık burada' diyorlar ve çok memnunlar. Öncelikli amacımız zaten yalnız annelerle ve çocuklarla bütünleşmekti onu da şuanda gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10