Kapaklı Sitespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor 2019-2020 sezonu öncesi yeni sezon hazırlıklarına başladı. Takım Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından yönetiminde top başı yaparken, KulÃ?

Kapaklı 7.08.2019 15:44:00 0
Kapaklı Sitespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Takım, tesislerde antrenmanlara başlarken, Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından da  takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

 

TOPBAŞI YAPTI

 

Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından’ın futbolcularla bir süre konuşmasının ardından antrenman düz koşu ile devam etti. Antrenmana yeni transferler, Gurur, Doğukan, Mert, Erdal da katıldı. Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından yeni sezon hazırlıklarına 24 oyuncu ile başladıklarını kaydederek “ 2019-2020 sezonunun hayırlısı ile kazasız belasız bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Yeni sezon öncesi geçtiğimiz sezon ki kadromuzun tamamını koruduk. Antrenmanlarımıza sezon başına kadar kendi tesislerimizde devam edeceğiz. Haftanın beş günü 19.30’dan sonra antrenmanlarımız oluyor. Transfer çalışmalarımız da sürüyor. Orta sahaya kısa süre içinde iki takviye yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

“TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”

 

Yeni sezona start verdiklerini kaydeden Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Yeni sezonun şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Teknik Direktörümüz Ergun Uncuoğullarından’ın raporu doğrultusunda eksik gördüğümüz mevkilere önemli transferler yaptık.Kulüp olarak amacımız bu bölgenin çocuklarına sahip çıkmaktır. Bölgemizin çocuklarıyla alt yapıyı canlandırarak Süper Amatör Ligde ve ilerleyen yıllarda Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmektir. Eksik gördüğümüz bölgelere de transfer yaparak yeni sezona hazır bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10