Çorbacı: Bayram tatili iç turizme hareket getirdi

Çerkezköy Çorbaçıoğulları Taşımacılık ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çorbacı Kurban bayramı tatilini değerlendirmek için Karadeniz bölgesi, GAP,Ege, bölgesi,Akdeniz bölgesini 

Çerkezköy 7.08.2019 16:16:00 0
Çorbacı: Bayram tatili iç turizme hareket getirdi

Ramazan Bayramı’nda sonra, Kurban Bayramı tatili de en çok turizmcileri sevindirdi. 

 

  KURBAN BAYRAMI İÇ TURİZME HAREKET GETİRDİ

 

 Çerkezköy Çorbacıoğlu Taşımacılık ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çorbacı, kurban bayramı tatili nedeniyle iç turizme hareket geldiğini ve bayramdan 20 gün önce tatile çıkacakların rezervasyon yaptırdıklarını ve tatil bölgelerinden otellerde yoğun talep nedeniyle yer kalmadığını ifade etti. Çorbacı “ Kurban Bayramı tatili ile tatile çıkmayanlar için bir fırsat oldu ve bayramdan 20 önce bayram tatilini çeşitli yerlerde geçirmek isteyenler rezervasyon yaparak yerlerini ayırttı. Bayram üzeri uçaklarda doluluk oranı yüzde yüz oldu. Vatandaşlar özellikle bayram tatilini şehir dışında geçirmek istiyorlar. Özellikle bu yıl vatandaşlar Karadeniz, Ege, Akdeniz bölgesi ile GAP ve Ürgüp’e yoğun ilgi gösteriyor. Bayram tatiline çıkacak vatandaşların çoğunlukta olması nedeniyle tatil bölgelerinde oteller doldu. Önceki dini bayramlarda bayram tatili için turistlik yere giden sayısı azdı. Bu kurban bayramında bizlerinde beklentileri ve tahminlerinin üzerinde talep oldu. Kısacası kurban bayramı iç turizme büyük hareket getirdi” dedi.

 

  TATİLCİLERE KOLAYLIK SAĞLIYORUZ

 

 Çorbacı, her bayramda olduğu gibi bu yılda kurban bayramında tatilcilere kolaylık sağladıklarını kaydederek  Çorbaçıoğulları Taşımacılık ve Turizm LTD. ŞTİ olarak  her dini bayramda olduğu gibi bu bayramda tatile gidecek vatandaşlarımıza kolaylık  sağlıyoruz.Tatilciler firma olarak peşin ödeme yapamayanlara  6-9 ve 12 taksit uygulaması da sağlıyoruz. Amacımız iç turizminde canlanmasına katkı sağlamak. Taksit olunca da vatandaşlarımıza bu daha cazip geliyor ve onlarda mutlu oluyor”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10