Bayramda 8 bin 400 çiçek dağıtıldı

Vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat ve güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından temizlik ve bakım onarım çalışmalar?

Çerkezköy 14.08.2019 17:44:00 0
Bayramda 8 bin 400 çiçek dağıtıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı öncesinde de ilçe genelindeki mezarlıklarda çiçek dağıtımı yapıldı.

ÇİÇEK DAĞITTILAR

Vatandaşların ilçe merkezinde bulunan İstasyon, Bahçeli ve Türbedere Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan mezarlıklarda kabir ziyaretlerini daha rahat ve güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi temizlik ve bakım onarım çalışmaları yapmasının ardından, Çerkezköy Belediyesi arife ve bayram günü kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara 8 bin 400 adet ücretsiz Begonya ve Kadife çiçeği dağıttı.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

   Kurban Bayramı dolayısı ile kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlara çiçek dağıtıldığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bayramlarda ziyaretlerin en yoğun olduğu yerlerden biri de mezarlıklarımızdır. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yanında olmak amacıyla Çerkezköy genelinde bulunan 7 mezarlığımızda toplamda 8 bin 400 adet Begonya ve Kadife çiçeği dağıttık.

 Bu vesile ile yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kendilerine sabır diliyorum” dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10