Çorlulu sporcu Eczacıbaşına transfer oldu

7 yıldır Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Voleybol Takımı altyapısında forma giyerek başarılarıyla göz dolduran, Türkiye Şampiyonası başta olmak üzere Marmara ve Anadolu Bölge

Çorlu 14.08.2019 17:47:00 0
Çorlulu sporcu Eczacıbaşına transfer oldu

Transferin gerçekleşmesi için gerekli izin belgesinin ÇBSK Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eligül'den alan genç sporcu Eslem Yılmaz daha sonra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret etti.


TEŞEKKÜR ETTİ

 

Eslem, kendisini yetiştiren ve emek vererek bugünlere getiren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yönetici ve antrenörlerine duyduğu minneti ifade ederken, "Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sarıkurt ve önceki Belediye Başkanımız Sayın Ünal Baysan'a, kulüp başkanımız Hasan Eligül'e, antrenörlerimiz Metin Yıldız ve Enver Çağlar'a, sevgili takım arkadaşlarıma, aileme ve üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Eczacıbaşı Voleybol takımı formasıyla yoluma devem edeceğim. Çok mutluyum ve umarım başarılı olarak sizleri gururlandırırım. Her şey için tekrar tekrar çok teşekkür ederim." dedi.

 

TRANSFERİ HAK ETTİ

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise ÇBSK Voleybol takımında smaçör olarak görev yapan Eslem'in verdiği mücadele ile kendini kanıtladığını ve transferi hak ettiğini belirterek, "Toplumda spor kültürü oluşturarak sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamayı kendimize misyon edindik. Bu kapsamda sporun her dalında öncü belediyecilik hedefimiz, sporcularımızın günden güne artan başarılarıyla perçinleniyor. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde yer alan spor dallarında başarı çıtası her geçen gün yükseliyor. Basketbol A Takımımız bu yıl 2. ligde mücadele edecek. Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatının tamamlanmasının ardından Milli Takıma katılan yüzücülerimiz var. Bireysel spor dallarında sporcularımız ulusal ve uluslararası alanlarda büyük başarılar elde etmeye devam ediyor. Son olarak 7 yıldır Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz bünyesinde başarılı bir grafik çizen değerli sporcumuz Eslem Yılmaz artık yuvadan uçtu ve Eczacıbaşı Voleybol Altyapı takımına transfer oldu. Bugün bir kez daha ne kadar gurur duysak azdır. Sevgili kardeşimizi yürekten kutluyor ve spor hayatında kendisine başarılar diliyorum. Umarın arzu ettiğin yere gelir ve çok başarılı olursun. Yolun açık olsun." diye konuştu. Ziyaretin ardından Başkan Sarıkurt ve ÇBSK Başkanı Eligül ve Eslem Yılmaz ve ailesi ile hatıra fotoğrafı çektiren Eslem Yılmaz'ın transferini onaylayan belgeyi kendisine takdim etti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10