Otogarda bayramda sıkıntı yaşanmadı

Kurban Bayramı dolayısıyla Çerkezköy'de faaliyet gösteren otobüs firmaları bayramda yoğun taleplerin hepsini sıkıntısız karşıladıklarını ve otobüslerdeki doluluk oranından memnun olduklar

Çerkezköy 15.08.2019 16:26:00 0
Otogarda bayramda sıkıntı yaşanmadı

Kurban bayramında Çerkezköy otogarında yoğunluk yaşandı. Bayrama yetişmek isteyen vatandaşlar otogarda büyük yoğunluk oluştururken, otobüs firmaları ise mağduriyet yaşanmaması için ek seferler düzenledi.

 

EK SEFERLER KONULDU

 

 Kurban Bayramı süresince otobüslerde sıkıntı yaşanmadığını belirten Otobüs firmalarının temsilcileri, “Bayram tatili öncesi  talepleri karşılayabilmek ve vatandaşların sıkıntı çekmemeleri için firmalar olarak ek seferlerimizi devreye koymuştuk.Bayram öncesi ve bayram sonrası seferlerimiz planlanan saat ve dakikalarda düzenli olarak aralıksız devam etti. Beş gün boyunca vatandaşlarımız hiç bir şekilde sıkıntı yaşamadı. Ek seferlerimizde aynı şekilde devam etti. Bayram dönüşleri Cumartesi ve Pazar gününe kadar devam edecek. Ancak  gidenlerin çoğunun  bayramın son günü dönüş yapmış olması nedeniyle fazla bir yoğunluk yaşanmadı” dediler.

 

Haber/Seyit SÜREN  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10