Kapaklıspor'da hazırlıklar sürüyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kapaklıspor 2019-2020 sezonu hazırlıklarına günde çift antrenman ile hazırlanıyor. Hazırlıkların aralıksız bir şekilde sürdüğünÃ

Tekirdağ 19.08.2019 13:39:00 0
 Kapaklıspor

Tekirdağ Süper Amatör lig takımlarından Kapaklıspor Teknik Direktör Vasıf Aksaka ve yardımcı antrenör Hüseyin Karaca nezaretinde 21 kişilik oyuncu kadrosu ile sabah antrenmanını İkiz göllerde kros yaparak geçirdi. Antrenmanları yakından takip eden Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban ve Hulki Eren mangalları yakarak sporculara ziyafet verdi. Futbolcuların istekli ve moralli çalışması teknik heyet ve yöneticilerin yüzünü güldürürken, sporcular “ Her konuda yanımızda olan hocalarımıza ve yönetim kuruluna bugün ki jestinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

“HEDEF BAL “

Yeni sezon hazırlıklarına günde çift antrenman ile devam ettiklerini kaydeden Teknik Direktör Vasıf Aksaka “ Yoğun ve hızlı bir transfer süreci yaşadık. Kadromuza birçok yeni futbolcu katıldı. Kamp döneminde futbolcularımızın uyum sürecini daha çabuk atlatacakların ve eksiklerin kısa sürede tamamlanacağını ümit ediyoruz. Hedefimiz yeniden Süper Amatör’de şampiyon olmak ve Bölgesel Amatör Lig’e bu sezon yükselmek.” dedi. 
Haber/Faik Onur KAYA
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10