Süleymanpaşa'da yaz okulları tamamlandı

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi'nde yaz boyunca devam eden kurslar tamamlandı. Kursa katılan öğrencilere sertifikaları, merkezde düzenlenen törenle Başkan Cüneyt Yüksel tarafından verildi.

25.08.2019 14:38:00 0
Süleymanpaşa

Gençlik merkezinde 23 Ağustos Cuma günü düzenlenen programa, yaz okulları eğitim programına katılan öğrencilerle aileleri katıldı. Spordan halk oyunlarına, akıl ve zeka oyunlarından müziğe 15 branşta eğitim verilen merkezde sınıfları ziyaret eden Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, öğrencilerle sohbet ederek sezon boyunca eğitim veren eğitimcilere teşekkür etti.

“GENÇLERE İNŞA EDECEĞİZ”

Yüksel, öğrenci ve velilerinden gelen yoğun talepler doğrultusunda, kursların kış döneminde de devam edebileceğini bu konuda çalışma yaptıklarını söyledi. Yüzme kursuna devam etmek isteyen çocukların taleplerini de dikkate aldıklarını ifade eden Yüksel, önümüzdeki yıl kapalı yüzme havuzu imkanını sunmayı hedeflediklerini kaydetti. Yüksel, etkinlikte yaptığı konuşmada “Voleybol, basketbol, futbol, yüzme, halk oyunları, okçuluk, resim, bale, akıl ve zeka oyunları, piyano, gitar, keman, satranç, tenis ve kod atölyesi olmak üzere 15 branşta verdiğimiz yaz okulları eğitim programına katılan toplam 1.196 çocuğumuza bugün sertifikalarını vereceğiz. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Genç kardeşlerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek hizmetlerimizi en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Yükselen bir Süleymanpaşa’yı gençlerle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10