Soydan: Kampanyamız devam ediyor

Çerkezköylü hayırsever Yılmaz Soydan iki yıl önce şahsi olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere ve okullara yönelik başlattığı ' Bir Çocuk Sende Giydir. Okulu Boyat okul yaşasın " kampanyas?

Çerkezköy 28.08.2019 14:58:00 0
Soydan: Kampanyamız devam ediyor

KAMPANYAYA HER KESİM DESTEK VERİYOR

 

Yılmaz Soydan, “Bir çocuk sevindir yardım kampanyamızda ilk günden sonra meydana gelen yoğun bir talep üzerine bir süre bunu devam ettirmem istendi  ve ramazan bayramında  ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giysi yardımında bulunduk. Bu kampanyalarda hayırseverlerimizin destekleri fazla oldu. STK’lar, esnaflar ve iş adamlarımız okul sezonun açılmasına yakın bir süre kala öğrencilerin kırtasiye, çanta giysi,ayakkabı gibi ihtiyaçlarında yardımcı olacağız sözünü verdiler. Ağustos  ayı başında başlayan bu yeni kampanya    Eylül  ayının 10’unda bitecek. Hayırseverlerimizin bu yönde yapacakları yardımları 2019- 2020 eğitim ve öğretim yılında  ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize okullara, verilere, okul idarecileri tarafından kendilerine verilecek. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi  yoksul öğrencilerin çeşitli kalem,silgi ,kalem traş,defter, çanta,Beslenme çantası, suluk ,kuru ve sulu boya ihtiyaçlarını karşılanmış olacak. 2017 -2018 eğitim ve öğretim yılında Şanlıurfa  Ceylanpınar ilçesi Işıklar ilkokulunda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize   yardım elimizi uzatarak onların ihtiyaçlarını karşılayarak yardımcı olduk. Kırtasiye yardımı  ile  bu kez de yine Güney  doğuda köy okullarındaki öğrencileri  için  kırtasiye  yardımı yapmak için kampanyamız  devam ediyor.Bugüne kadar 150’ye yakın öğrencimize kırtasiye yardımında bulunuldu” dedi.

 

BAZI OKULLARIN BOYA İHTİYACINIDA KARŞILADIK

 

Soydan “ Diyarbakır Silvan’da bulunan Topçay İlkokulu için boyaya ihtiyaç var dediğimizde hayırseverlerimiz 5 teneke dış cephe boyası bize teslim etti. Bizde bu boyaları okullarımıza teslim ettik. Ağustos ayı itibariyle de ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bu konuda şansıma destek veren, kampanyanın amacına ulaşmasına vesile olan tüm hayırsever iş adamlarımıza, esnaflarımıza ve her kesim hayırseverimizden Allah razı olsun diyorum ve kendilerine çok teşekkür ediyorum”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10