Yel ve Özcan'dan Kapaklı çıkarması

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan önceki gün Kapaklı'yı ziyaret ederek STK ve vatandaşlarla bir araya geldiler. AK Partili heyetin Çerkezköy Organize San

Kapaklı 28.08.2019 15:10:00 0
Yel ve Özcan

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, Ak Parti Kapaklı Belediye Meclis üyeleri ve partililerin eşlik ettiği programda ilk ziyaret Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Başkanı Eyüp Sözdinler ve yönetimine gerçekleştirildi.

 

 

HASTANE MÜJDESİ

 

AK Partili heyetin ziyaretinde ana gündeminde hastane konusu yer aldı. 100 yataklı hastane projesiyle ilgili anlaşmazlıkların görüşüldüğü toplantı sonrası açıklama yapan AK Partili heyet, projenin kısa süre sonra ihaleye çıkacağını duyurdu. Ardından Kapaklı Belediyesi Nikah Salonunda Kapaklı Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik’in Kızı Dilek Tetik ve İsmail Aksoy’un mutlu günlerine ortak oldular. Çiftin nikahını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin kıyarken, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan nikaha şahitlik etti.

 

 

MAHALLELİYİ DİNLEDİLER

 

Nikahtan sonra heyet Kapaklı’nın mahalleleri olan Pınarça, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Uzunhacı ve Karlı Mahallelerine ziyaret yaptı. Milletvekili Mustafa Yel, Başkan Çetin, Başkan Özcan ve Başkan Üçel ziyaretler sırasında mahalle muhtarları ve sakinlerinin taleplerini dinleyerek sohbet ettiler. Ziyaretin son durağı, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Kapaklı Kars Sarıkamışlılar Derneği oldu. Dernek Başkanı Yavuz Ünlü ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretlerini ileten Milletvekili Mustafa Yel, Başkan Çetin, Başkan Özcan ve Başkan Üçel dernek üyeleriyle çay içip sohbet ettiler.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10