Başkan Çetin'den BBP'ye ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin 2020-2024 stratejik plan toplantıları kapsamında üçüncü siyasi parti teşkilatı ziyaretini Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı'na ger?

Kapaklı 29.08.2019 16:23:00 0
Başkan Çetin

Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, BBP Kapaklı Eski Belediye Başkan adayı Güzin Yıldız ve partililer yer aldı.

 

“BİRLİKTE ÇALIŞMAYI HEDEFLİYORUM”

 

Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ortak akıl yürütmek amacıyla Kapaklı için birlik olmayı hedeflediğini kaydederek “ Kapaklı’da faaliyet gösteren siyasi partileri gezip başkan ve yönetimlerini dinliyorum. “Kapaklı için birlikte neler yapabiliriz?” sorusunu soruyorum. İlçemiz için faydalı olduğuna inandığım tüm fikirleri dinlemeye ve gerçekleştirmek için çalışmaya hazırım. Kapaklı için birlik olmayı ve birlikte çalışmayı hedefliyorum” diye konuştu.

 

 

KURAN-I KERİM HEDİYE ETTİLER

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diller ve partililer, Kapaklı’nın daha iyi bir ilçe olabilmesi için üstlerine düşen her ne görev varsa severek yapacaklarını belirttiler. Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Başkan Çetin’e günün anısına Kuran-ı Kerim hediye etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10