Belediye dev Atatürk anıtını restore etti

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Karaağaç Mahallesi'ndeki dev Atatürk Anıtı'nı restore ettirip, yenileyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Bu büyük zafer gününde Atamızın Anıtı'nı on

Kapaklı 31.08.2019 10:20:00 0
Belediye dev Atatürk anıtını restore etti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, uzun yıllardır el sürülmeyen Karaağaç Mahallesindeki meydanda bulunan Atatürk Anıtı'nı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümünde yeniledi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Bu büyük zafer gününde Atamızın heykelini ona layık hale getirdik. Bu vesileyle başta Atamız olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Atatürk Anıtı'nın önünden 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, " Atatürk Anıtı'nın kırılıp dökülen bölgeleri macunlanıp doldurulurken, onarımı yapıldıktan sonra boyandı. Restorasyonu tamamladıktan sonra, Atatürk heykeli altın varak ile boyandı.Bu büyük zafer gününde, 30 Ağustos Zafer Bayramımız'da, Karaağaç Mahallemizde uzun yıllar önce yapılmış Anıtı, Atamıza layık hale getirdik. Aziz hatırasını saygımız gereği eski görüntüsünde bırakamazdık. Bu vesileyle Atamız başta olmak üzere, tüm milli mücadele şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10