Kapaklı festivalinde karnaval havası

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kazak Gölü Festivali üç gün boyunca karnaval havasında gerçekleşti. Festivalin ikinci gününde sahneye çıkan ünlü sanatçı Kıraç, şa

Kapaklı 2.09.2019 17:05:00 0
Kapaklı festivalinde karnaval havası

Festivalin ikinci gününde sahneye çıkan sanatçı Çiğdem Taştan birbirinden güzel eserleri vatandaşlar için söyledi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan sanatçının şarkılarını Kapaklılılar hep birlikte eşlik ettiler. Konserin ardından sanatçıya çiçek ve plaket takdim eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, teröristlerin döşediği mayına basarak iki bacağını kaybeden Kapaklılı gazi Uzman Onbaşı Tarık Cür’ün Ankara’da tedavi gördüğünü belirterek, gazi ile görüntülü konuştu.

 

 

GAZİ GÜR SÜPRİZİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte görüntülü canlı telefon bağlantısı yapan gazi Tarık Cür’e binlerce vatandaş’ Kapaklı seninle gurur duyuyor’ sloganı attı. Manzara karşısında gözleri dolan gazi Cür “Her şey için teşekkür ederim. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Vatan sağ olsun. Sizlerle orada olmayı isterdim ama tedavim için hastanede olmam gerekiyor. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. Kapaklı Belediye Başkanlığı olarak her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Çetin” Kaymakamlığımızın hemen bitişiğindeki parka gazimizin adını vereceğiz. Buranın açılışını da hep birlikte yapacağız” dedi.

 

 

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

 

Saat 21.30’da alkışlar eşliğinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Kıraç kendisini dinlemeye gelen engelli vatandaşlarla bir araya gelerek hepsi ile tek tek ilgilendi.  ‘ Zaman’ şarkısı ile sahneye çıkan ünlü sanatçı Kıraç sahne performansı ve sempatik tavırlarıyla gönülleri fethetti. Alanı dolduran binlerce vatandaş sanatçının şarkılarına eşlik ederken, sanatçı Kıraç ise gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Engelli İrem ile birlikte ‘ Karakaş Gözlerin Elmas’ şarkısını düet yapan ünlü sanatçı bu davranışı ile takdir topladı. Kapaklılara unutulmaz bir gece yaşayan Kıraç’a günün anısına sahneye davet edilen Başkan Mustafa Çetin çiçek ve plaket takdim etti.

 

 

EMRE ERDEM KONSERİ İLE TAMAMLANDI

 

Festivalin üçüncü gününde ise satranç turnuvası gerçekleştirilirken, satranç turnuvasında dereye girenlere ödülleri takdim edildi. Daha sonrasında ise DJ Sait eşliğinde karaoke eğlencesi yapılırken, sahneye çıkan sanatçı Kemal Taş konseri büyük beğeni ile izlendi. Festivalin finalinde ise sahneye davet edilen sanatçı Emre Erdem birbirinden güzel eserlerini seslendirerek kendisini dinlemeye gelenlere güzel bir gece yaşattı. 3 gün boyunca süren etkinliklerde de çocukların eğlenmesi için oyun grupları ve palyaço gösterileri yapıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10