Zabıta Teşkilatı 193 yaşında

Zabıta teşkilatının 193. kuruluş yıldönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Çerkezköy'de de düzenlenen tören ile kutlandı. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan etkinliklerde

Çerkezköy 4.09.2019 14:33:00 0
Zabıta Teşkilatı 193 yaşında

Zabıta Teşkilatı’nın 193. kuruluş yıldönümü yurt genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de düzenlenen törenle kutlandı.Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürü Kenan Erez ve Belediye zabıta ekipleri dün saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular. Törenin ardından Erez ve zabıta personeli Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’I makamında ziyaret etti.

 

 

AKAY ZABITALARI KAPIDA KARŞILADI

 

 Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürü Kenan Erez ve beraberindeki zabıta ekiplerini makam odası kapısında karşıladı. Akay zabıta ekiplerinin her biri ile tek tek tokalaşarak ‘Hoş geldiniz’ dedi.

 

 

“40 PERSONEL İLE HİZMET VERİYORUZ”

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, “Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 193. Yıldönümünü kutluyoruz. Çerkezköy Belediyesi’nde 32 Zabıta Memuru ve 8 Yardımcı Personel olmak üzere Müdürlüğümüz toplam 40 personel ile hizmet veriyor” dedi. Zabıta Müdürlüğü olarak yaz sezonunu geride bırakmak üzere olduklarını belirten Zabıta Müdürümüz Kenan Erez, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın açılışı nedeni ile çalışmalarımızı okullar civarında yoğunlaştırdık. Özellikle yaya geçidi ile ilgili çalışmalarımızı 1 hafta içinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

 

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Zabıta memurlarının 193.kuruluş yıl dönümünü kutlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap “Zabıta Haftasın kutlu olsun. Görevlerinizde başarılar diliyorum. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Zabıta Müdürü Kenan Erez ve zabıta memurları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a çiçek ve plaket takdim etti.

 

PLAKET VE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Zabıta Teşkilatının 193’üncü kuruluş yıl dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası münasebetiyle Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve zabıta memurları Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı makamında ziyaret etti. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban 1-7 Eylül Zabıta Haftasını Kutlayarak başta Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez olmak üzere ilçede görev yapan tüm Zabıta ekiplerine görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette Zabıta Müdürü Kenan Erez ve personel tarafından günün anısına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a plaket ve çiçek takdim edildi. Erez ve zabıta memurları 3.Zırhlı Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Eren Kıraç, da makamlarında ziyaret ederek çiçek ve plaket takdim ettiler.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10