NKÜ'ye TRAKYAKA'dan destek

Trakya Kalkınma Ajansı 2019 yılı turizmin geliştirilmesi mali destek programı kapsamında Namık Kemal Üniversitesi tarafından hazırlanan ''Kampüsteki Eviniz'' projesinin imza protokolü gerÃ

Tekirdağ 6.09.2019 14:09:00 0
NKÜ

Gerçekleştirilen imza törenine Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, proje yürütücüsü öğretim üyeleri ve Ajans uzmanları katıldı.  Proje sözleşmesini Trakya Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Mahmut Şahin, Namık Kemal Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin imzaladı.

 

“KONAKLAMA İHTİYACININ KARŞILANMASI DA HEDEFLENİYOR”

 

Konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede “ Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı yerleşkesinde bulunan ve 1997 yılından bu yana faaliyet gösteren Uygulama Oteli, konumu itibariyle çoğunlukla akademisyen ve öğrenci ağırlamakla birlikte, fiziki yapısı itibariyle 22 yıldır yeterli bakım ve onarımdan geçmediği için istenilen kalitede hizmet verememekteydi. Söz konusu proje aracılığıyla Uygulama Otelinin tefrişatının yenilenmesi planlanıyor. Ayrıca otel binasının iç mekânının Tekirdağ ilinin turistik ve kültürel değerlerini yansıtacak şekilde dekore edilmesi amaçlanıyor. Proje sonrasında otelin akademik personel ve öğretmenlere hizmet vermeye devam etmesinin yanı sıra artan hizmet kalitesi sayesinde daha geniş yelpazedeki turist kitlesinin konaklama ihtiyacını karşılaması da hedefleniyor” dedi.

 

699 BİN 968 TL’Sİ HİBE EDİLECEK

 

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin protokolün hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak,  toplam bütçesi 993 bin 291 TL olan projenin 699 bin 968 TL’lik kısmının Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hibe edileceğini ifade etti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10