Okul önlerine yaya geçitleri yapıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından kentimizdeki okullarda, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı öncesi çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Ambardere Bölgesi'ndeki Okullar Bölgesi'nde sıc

Çerkezköy 8.09.2019 07:43:00 0
Okul önlerine yaya geçitleri yapıldı

Bugün başlayacak olan  2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı nedeni ile ilçe genelinde okullarda çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bulunan Raif Dinçkök Ortaokulu’nun bahçe duvarlarının yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Raif Dinçkök Ortaokulu’nda yaklaşık 80 metrekare bahçe duvarı yapıldı ve üzeri tel çit ile kaplandı. Ayrıca Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde de yaklaşık 90 metrekarelik bahçe duvarı yapımı tamamlandı” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Fatih Mahallesi Ambardere Bölgesi’nde bulunan okulların yollarının Çerkezköy Belediyesi tarafından asfaltlandığını kaydeden Akay “ Fatih Mahallesi Ambardere Bölgesi’nde bulunan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi yollarının altyapı ve sıcak asfalt serim yapım çalışmalarını tamamladık.İlçe genelinde okullarda ihtiyaç duyulan bakım ve düzenleme çalışmlarının yapımı belediye tarafından devam edecek. Bu vesile ile Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın şimdiden başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tüm öğrenci kardeşlerime sorunsuz ve başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10