Akay'dan 'Hoş geldin bebek' ziyareti

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan ' Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında Erdoğan, Kırım ve Kavak ailelerini evlerinde ziyaret ederek hediye paketlerini takdim eden Çerkezköy Belediye BaşkanÄ?

Çerkezköy 10.09.2019 16:39:00 0
Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Cumhuriyet Mahallemizde ikamet eden Barış – Nurdan Erdoğan çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen kızları Alya Derin’e sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Akay, Hoş Geldin Bebek hediye paketini de Erdoğan çiftine takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Erdoğan ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni de tebrik etti.

 

 

SAĞLIKLI VE UZUN BİR YAŞAM DİLEDİ

 

Erdoğan çiftinin evinden ayrılan Akay daha sonra Gazi Osman Paşa Mahallesinde ikamet eden Ahmet – Selin Kırım çiftini ziyaret etti. Akay son olarak ise Bağlık mahallesinde yaşayan Kavak ailesini ziyaret ederek, Oğuz Kasım – Ayşen Kavak çiftinin dünyaya yeni gelen bebekleri Aybars’a sağlıklı ve uzun bir yaşam diledi.

“AİLELERİN YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Ziyaretlerden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Erdoğan, Kırım ve Kavak aileleri, bu anlamlı projeyi hayata geçirdiği için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederken, Akay’da ‘ Hoş Geldin Bebek’ projesi ile ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10