Anadolu FED Çerkezköy'de temsilcilik oluşturdu

Kısa adı Anadolu FED olan Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Çerkezköy'de temsilcilik oluşturdu. Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Baş temsilcisi Aysel Bahtiyar Çerkezköy temsilcisi olarak İmran Özdemirâ€?

Çerkezköy 10.09.2019 16:48:00 0
Anadolu FED Çerkezköy

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Baş temsilcisi Aysel Bahtiyar gazetemize yaptığı açıklamada, “Çerkezköy belediyesi hayvan barınağında kendilerine bir yer tahsis edilmesini  veya  Çerkezköy Belediyesinin mevcut hayvan barınağının bir bölümünü Anadolu Hayvan Hakları Federasyonun kendi yeri olacak bir barınak tahsis edilmesini istediklerini belirtti. Bahtiyar, “Anadolu Hayvan Hakları federasyonu olarak bütün sokak hayvanlarının gerek tedavileri için gerek beslenmelerini saylamak için her şeyi işe bağımsız olarak bir yer tahsisi istiyoruz. Amacımız Çerkezköy genelinde tüm sokak hayvanlarını yardım etmek istiyoruz. Çerkezköy’de yüzlerce hayvan sevgisi taşıyan ve onlara yardın eli uzatan ve uzatacak gönüllülerimiz var.Tüm hayvan severlerin desteklerini bekliyoruz.Bizler bu konuda tamamen gönüllülük esasına göre hiçbir talep etmeden  çalışıyoruz. Bizler sokak hayvanlarımızın haklarını yasalar çerçevesinde koruyor,kolluyor ve arıyoruz” dedi.

 

BELLİ NOKTALARA BESLENME KAPLARI KONULMASINI TALEP EDİYORUZ

 

Bahtiyar “ Biz belediyemizden sokak hayvanlarımızın sağlıklı beslenmeleri için kentimizin belirli noktalarına beslenme üniteleri ve su ihtiyaçlarını karşılamaları için taştan su kalıpları yapılmasını talep ediyoruz.Bizim tüm çalışmalarımız hayvanlara olan sevgimizdendir. Unutulmamalıdır ki onlarda birer canlıdır. Onlara insancıl davranıldığında ne çevreye ne de insana hiçbir zarar vermezler.Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz.Anadolu hayvan Hakları Federasyonu  Çerkezköy temsilciliği olarak kentimizde ne kadar başıboş sokak hayvanı varsa tümüne kısa zaman içinde sahip çıkmayı ve yaşamlarını olunlu hale getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu,

 

Haber/ Seyit SÜREN-Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10