Kapaklı Sitespor hazırlık maçlarında göz dolduruyor

2019-2020 sezonu hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor oynadığı hazırlık maçlarında göz dolduruyor. Hazırlık maçlarında KızÄ

13.09.2019 15:16:00 0
Kapaklı Sitespor hazırlık maçlarında göz dolduruyor

Altyapıya verdiği önemle Trakya’da adından söz ettiren Tekirdağ Süper Amatör Ligi temsilcilerimizden Kapaklı Sitespor yeni sezon hazırlıklarına Kapaklı Sahası’nda devam ediyor.

 

HEDEF İLK ÜÇ

 

Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından nezaretinde antrenmanlarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip genç ve tecrübeli oyuncularla ligde hedefini büyüttü. Geçen seneki kadroyu büyük ölçüde koruduklarını ifade eden Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından, “Geçen seneki kadroya birkaç takviye yaptık. Gençlerden kurulu bir ekibiz. Hedefimiz lige en iyi şekilde hazırlanmak ve ligi en iyi şekilde tamamlamak.” dedi.

 

“HAZIRLIK MAÇLARINDA GÖZ DOLDURDUK”

 

5 Ağustos’tan bu yana hazırlıkların aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Uncuoğullarından “ Hazırlık maçlarımızda Kızılpınarspor’u 5-0, Muratlı Belediyespor’u 2-0, Ahmetbey Güvenspor’u 7-0,Çerkezgücüspor’u 6-2 ve Kızılpınarspor’u 1-0 mağlup ettik. Pazar günü de Evrensekiz takımıyla son hazırlık maçımıza çıkacağız. Bu hazırlık karşılaşmasının ardından ilk hafta evimizde oynayacağımız Malkara 14 Kasımspor karşılaşmasına tam kadro çıkmak istiyoruz. Oynadığımız hazırlık maçlarımızda yeni sezon öncesi göz doldurduk” dedi.

 

“İDDİALI BİR EKİP KURDUK”

 

Bu sezon iddialı bir takım kurduklarını kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçen yıl başarılı olan çekirdek kadromuzu koruyup üstüne tecrübeli oyuncuları da kadromuza kattık. İnşallah yeni sezonda başarılı olacağız. Bu sezon başarı çıtamızı ilk üç olarak belirledik. Takımımız bu yıl inşallah çok daha iyi yerlere gelecektir. Önümüzdeki hafta başlayacak olan Süper Lig öncesi tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10