Taraftar Asbaş'ı istifaya davet etti

1911 Çerkezköy Doğanspor taraftar kulübü belediye meydanında toplanarak ' Lige katılmayacağız' diyen Kulüp Başkanı Kazım Asbaş'a ateş püskürdü. Kulüp Başkanı Asbaşâ€

15.09.2019 18:39:00 0
Taraftar Asbaş

Dün belediye meydanında toplanan taraftarlar kulübün mevcut başkanı Kazım Asbaş’ın tutumunu eleştirerek, topa tuttu.

 

“TAKIMI BIRAKMIYOR”

 

Taraftarlar adına konuşma gerçekleştiren grup lideri Alkan Kuru “ Bugün taraftarlar olarak kulüp başkanı Kazım Asbaş’ı protesto etme amacıyla toplanmış bulunuyoruz.Liglerin açılmasına son yedi gün kala kendisi her gün bir gazeteye çıkıp şov yapıp yalanlar söyleyip takımımızı bu sene lige kattırmamaya sokmamaya çalışıyor. Her gün yeni bir şeyler söyleyip insanları değil sadece kendisini kandırıyor. Birisi çıksın bırakacağım diyor fakat bıraktığı yok. Kendi yönetimindeki İlhan Tural ve Tolga Tokoçin adaylığını açıkladı. Bunların aday olmasına rağmen takımı bırakmıyor” dedi.

 

“GELİN HEP BİRLİKTE OYUNU BOZALIM”

 

Asbaş’ın kulübü satma gayesinde olduğunu kaydeden Kuru “ Bunların aday olmasına rağmen hala bırakmıyor takımı. Şimdi takımı satma olayı var malum herkesin bildiği bu adam burada herkes bilsin bunu anlatmak istiyorum 600 bin lira teklif ediyor kulübe 300 bin liraya anlaşılıyor 200 bin lirası nakit 100 bin lirasını çekle. 40 tane üye buradan oraya aktarılıyor oradan da buraya 40 tane üye aktarılıyor. Fakat son gün kongrede sağ olsun Çerkezköy'de spor seven ağabeylerimiz kongreye gidince bu oyun bozuluyor. Şimdi burada yeni bir oyun daha var arkadaşlar yeni bir anlaşma daha var. Bu anlaşmada bu sene Çerkezköyspor'u lige sokmamak alttaki mağlup takım direk lige çıkması anlaşma budur. Ben buradan bütün Çerkezköy halkına sesleniyorum. Gelen hep birlikte bu oyunu bozalım” diye konuştu

 

“İLÇENİN NAMUSU SATILMAZ”

 

1911 Çerkezköy Doğanspor’un ilçenin namusu olduğunu kaydeden Kuru “ İlçenin namusu da satılmaz. Buna bir son verelim. Kazım Asbaş'a buradan bir kez daha sesleniyorum. Futbol camiasında iyi anılmak istiyorsan gel bırak bak yerine bu işi yapacak insanlar var. Bu takımı yukarı çıkarsınlar ama düşecekse de bu takım oynasın oyununu futboluyla şerefiyle düşsün. Bu şekilde olmaz” dedi.

 

“HERKES DESTEK ÇIKSIN”

 

Kuru’nun ardından konuşan taraftarlar “Biz takıma sahip çıkılmasını istiyoruz. Belediye başkanıyla kulüp başkanı arasında kaldı bu takım. Bu takım şehrin takımı herkes taşın altına elini koysun. Kazım Asbaş'da yapamayacak ise aradan çekilsin. Bundan sonra artık ne gerekiyorsa yapacağız. Bunu bilsin bu takım sahipsiz değil. Şurada yedi gün kalmış. Kazım Asbaş Çerkezköy'de doğmuş Çerkezköy'de büyümüş buranın ekmeğini yemiştir. Bırakmakta bir hizmettir. Her gün gazeteye çıkıp diyorsun ki varsa aday gelsin, adamlar geliyor vermiyorsun kelime oyunu yapıyorsun. Kendini kandırıyorsun. Sanıyorsun ki herkes sana inanıyor. Şerefinle bırak bu takımı lige çıkaralım bu sene düşecekse de futboluyla şerefiyle düşsün. Senin hakkında da spor camiasında iyi insan desinler. Bu şekilde yapmaya devam edersen Çerkezköy futbol camiasında kötü anılacaksın. Bunu bil yani bugün nasıl Ahmet Korkmaz hakkında iyi şeyler söylüyorsak adam buradan gitmesine rağmen iyi şeyler söylüyorsak yarın sizin hakkınızda da böyle şeyler söyleriz. Bütün Çerkezköy halkına tekrar sesleniyorum gelin birlik olalım. Takımımıza sahip çıkalım. Kazım Asbaş'ın yapmak istediği şeye elimizden geldiği kadar karşı koyalım” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10