Kızılpınarspor lige fırtına gibi başladı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Kızılpınarspor 2019-2020 sezonu ilk hafta karşılaşmasında evinde Saray temsilcisi Tekirdağ Marmaraspor'u konuk etti. Rakibi karşısında

16.09.2019 18:17:00 0
Kızılpınarspor lige fırtına gibi başladı

29 Ekim Spor Kompleksinde Pazar günü oynanan karşılaşmaya Kızılpınarspor Alkan, Barış. Naim, Kemalettin, Murat, Ferhat,Sezer, Enis, İlker, Bayram, Ender kadrosu ile çıkarken, yedeklerde Yusuf,Onur, Ahmet, Sinan, Emre, Oğuzhan ve Emircan yer aldı.

 

GOLÜ ERKEN BULDU

 

Maça fırtına gibi başlayan Kızılpınarspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Karşılaşmanın 6’ıncı dakikasında gelişen Kızılpınarspor atağında topla buluşan Murat sert ve düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kızılpınarspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kızılpınarspor golden altı dakika sonra Önder ile bir gol bularak farkı ikiye çıkardı. Üst üste gelen iki golle mağlup duruma düşen Marmaraspor kalan dakikalarda varlık gösteremedi.

 

İLK DEVREDEN DÖKT GOL ÇIKTI

 

Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kızılpınaspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Konuk ekip Tekirdağ Marmaraspor ise Kızılpınaspor karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında gelişen Kızılpınaspor atağında Bayram şık bir vuruş gerçekleştirerek takımının üçünü golünü kaydetti. İlk devrenin son dakikalarında bu kez sahneye çıkan Kemalettin şık bir vuruş gerçekleştirerek skoru 4-0 yaptı.karşılıklı ataklarla geçen ilk devreyi Kızılpınaspor 4-0’lık üstünlük ile tamamladı.

 

“RAHAT KAZANDIK”

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de kontrollü bir futbol ortaya koyan Kızılpınarspor 60’ıncı dakikada Önder ile farkı beşe çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınarspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail İnan “ Rakibimizi geçen seneden tanıdığımız ve bildiğimiz için hafta boyunca hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Geçen seneden gelen bir alışkanlığımız var. Skoru elde edince oyuncularımızda rahatlama ve rehavet oluşuyor. Bu yönde karşılaşma öncesi oyuncularımızı uyardım. İstediğimiz oyunu ortaya koyduk. Ufak tefek hatalarımız var ama karşılaşma çok daha farklı olabilirdi. Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik. Önümüzdeki hafta zorlu Çorluspor deplasmanına çıkacağız. Bu karşılaşmanın da kolay geçmeyeceğinin farkındayız ve buna göre hazırlığımızı yaptık. Bu karşılaşmadan farklı galip ayrıldığımız için mutluyuz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10